(DK) Salgs- og marketingchef med stærk BtB profil til Hotel Koldingfjord, Kolding

Hotel Koldingfjord søger en stærk BtB profil til at løfte vores salg. Afdelingen består, ud over chefen, af en salgs- og marketingassistent.

Hotel Koldingfjord er placeret tydeligt på landkortet, og vi ønsker at profilere os yderligere overfor kunder og omverdenen. Vi er en af de største og mest kendte aktører indenfor vores branche i regionen og blander os blandt de bedste på landsplan.

Jobbet
Dit primære ansvar er at sikre gennemførelse af vores salgs-, markedsførings- og kommunikationsstrategi med det mål at styrke hotellet rent salgsmæssigt. Ligeledes skal du medvirke til at sikre, at vi får fortalt de gode historier om Hotel Koldingfjord.
Du får således, med direkte reference til direktøren og i tæt samarbejde med en kompetent ledergruppe, det fulde ansvar for salg og markedsføring.

Der er højt til loftet i dit hoved, og du skal kunne se muligheder i at tilbyde unikke oplevelser til gæsterne på Hotel Koldingfjord. Dine opgaver vil strække sig lige fra vedligeholdende salg og opsøgende nysalg, afholdelse af kundearrangementer, til at du løbende udarbejder operationelle handlingsplaner for både salgs- og marketingaktiviteter, og på den måde sikre langsigtede resultater.

Kvalifikationer
Du har en resultatorienteret salgsprofil, og du trives godt med en stor kontaktflade. Vi ser gerne du har solid erfaring med salg inden for turist/hotel/konferencebranchen. Alternativt har du erfaring fra en stilling, der gør, at du evner at kommunikere på et højt fagligt niveau og forstår at lukke en kontrakt på en professionel måde. Du er motiverende og engageret, og har blandt andet opnået succes via gennemslagskraft, overblik og vedholdenhed. Ligeledes har du bevist gode forhandlingsevner, god økonomisk forståelse og ikke mindst styrke til at etablere og vedligeholde langsigtede kunderelationer. Engelsk behersker du på forhandlingsniveau. Jobbet kræver et mindre antal rejsedage med overnatning i forbindelse med salgsbesøg, messer og udstillinger.

Derudover forventer vi at du

  • har erfaring med digital markedsføring (CRM, SoMe), gerne fra en større organisation
  • kan begå dig – og forhandle på alle niveauer
  • evner at holde hovedet koldt og hjertet varmt, også under hektiske forhold.

Vi tilbyder:

  • Et spændende og udfordrende job i en hotelvirksomhed i vækst
  • En dynamisk arbejdsplads med et højt energiniveau
  • At blive en del af ledergruppen på Hotel Koldingfjord
  • En arbejdsplads, hvor vi ved, at hvis vi trives og udvikler os, så yder vi også vores bedste
  • Løn og ansættelsesvilkår står i forhold til de stillede krav med pensions- og forsikringsordninger.

Kontakt og ansøgning
Hvis du har spørgsmål til ovenstående job, er du velkommen til at kontakte Thorkild Fuglsang Nielsen,    HEADaHEAD  på +45 2689 8889. Vi behandler henvendelser og ansøgninger løbende og fortroligt.

Søg gerne stillingen ved at klikke på linket “ansøg via link”, hvor du udfylder ansøgningsformularen og sender din ansøgning med CV og foto.

HEADaHEAD får mange henvendelser på jobannoncer. Samtidig arbejder vi med vores egen, meget omfattende CV-database, hvorfra vi udvælger kandidater med den rette profil til jobbet. Når vi vurderer, at vi har et tilstrækkeligt antal egnede kandidater, tages jobannoncen af vores hjemmeside. Hvis denne stilling har din interesse, vil vi derfor opfordre dig til at sende din ansøgning hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre om dig.

Udløber: 07.03.2018
x

Læs Også

(DK) Freelancejournalist til Danmarks førende rejse- og luftfartsmedier

Vi har travlt og søger derfor en freelancejournalist, der kan arbejde selvstændigt og indgå i ...

(DK) Rejseproducenter søges

„Vi tror på, at enhver rejse begynder med en drøm. Vores passion er at få ...

(DK) Passenger Sales Representative Singapore Airlines Nordics

We are looking for a new Passenger Sales Representative to join our Nordic office in ...

(DK) In-house Sales & Digital support Singapore Airlines Nordics

We are looking for a new In-house Sales & Digital support to join our Nordic ...

(DK) Business Analyst for Singapore Airlines Nordics

We are looking for a new Business Analyst to join our Nordic office in central ...

(GL) Director of Flight Operations til Air Greenland

Director of Flight Operations til Air Greenland – en yderst attraktiv stilling i Grønlands nationale ...