(DK) Selvstændig sælger med Afrika-erfaring

Vi har forrygende travlt igen og søger derfor endnu en passioneret og dygtig kollega til vores salgsteam i Herning. Som person er du selvstændig, du har mod på at tage ansvar, du har passion for Afrika, og endeligt er du en dygtig sælger med sans for detaljen. Hos Africa Tours er vi hinandens bedste kolleger, og musketérånden er derfor en vigtig del af hverdagen. Vi har rigtigt mange gæster, der har rejst med os flere gange, og også gæster, der aldrig har oplevet Afrika tidligere. Du skal derfor kunne rådgive på alle niveauer.

Om dig forestiller vi os, at du:

  • Har erfaring fra rejsebranchen og/eller indsigt i safarirejser til Afrika
  • Er en dygtig sælger
  • Har erfaring med tilbudsgivning herunder kalkulationer, tilretning af tekst og lignende
  • Taler, skriver, læser og forstår engelsk, dansk og meget gerne også andre skandinaviske sprog
  • Er bosiddende i eller omkring Herning
  • Er fortrolig og erfaren bruger af Officepakken
  • Har erfaring med amadeus (ikke nødvendigt, men en fordel).
  • Er positiv, glad og udadvendt.

Jobbet indeholder:

Som ansat ved Africa Tours arbejder vi med frihed under ansvar, og du vil indgå som en fast del af vores salgsteam med base på kontoret, der er beliggende midt på Torvet i Herning. Du skal have en bred viden om vores destinationer, men vi sørger naturligvis for den rette oplæring. Som en del af jobbet indgår årlig studietur til Afrika, så du sammen med resten af teamet kan vidensdele om vores rejsemål og videregive inspiration til vores gæster. Vores faste arbejdstid ligger på hverdage, og indenfor tidsrummet kl. 08:00 – 17:00. I weekenden holder vi lukket med undtagelse når vi deltager på rejsemesse to gange årligt.

Har du ikke erfaring med safarirejser i Afrika, men erfaring med salg og rejsebranchen er du også velkommen til at søge jobbet. Ansøgere med Afrikaerfaring vil dog klart blive foretrukket.

Vi tilbyder:

En fuldtidsstilling og en arbejdsplads hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Vi har fokus på at udvikle os selv, hinanden og virksomheden, så vi konstant bevæger os fremad sammen.

Africa Tours er en del af Safarigruppen ApS, der er ejet af Claus Lund Sørensen og Karsten Ree via Ree Holding.  Udover Africa Tours, der har speciale i rejser til Afrika, er søsterselskaberne Safari and Beyond og Vild Med Danmark også en del af Safarigruppen. Vild Med Danmark er vores rejsebureau for oplevelser (vandreture, fotorejser, safariture med meget mere) i Danmark, mens Safari And Beyond tilbyder specialrejser til hele Verden. I Kenya har vi vores eget rejsebureau, Africa Tours, ligesom Karen Blixen Camp, og Ree Park Safari også er tæt tilknyttet til selskabet. Med oprettelsen af fonden Karen Blixen Camp Trust bidrager vi aktivt til naturbevaringsprojekter, antikrybskytteprogammer og andre CSR-projekter.

Ansættelse er hurtigst muligt og vi indkalder løbende relevante ansøgere.

Ansøgningen sendes til info@africatours.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Claus Lund Sørensen på telefon 2618 4359.

Læs mere om Africa Tours på www.africatours.dk

Udløber: 06.11.2021