(DK) Sunclass Airlines søger Head of Crew Scheduling and Planning

Vi søger en leder til vores afdeling for crew planning og schedulering. Har du erfaring som schedulør, speditør, ingeniør eller lignende og er god til at finde optimale løsninger, så er her et spændende job.

Om jobbet

Som Head of Crew Scheduling and Planning vil du være ansvarlig for scheduling og planering af vores piloter og kabinepersonale. Det betyder, at du er ansvarlig for at etablere parringer af flyvninger for at sikre en effektiv afvikling af vores trafik. I afdelingen beregner I, hvor mange piloter og kabinepersonale, som skal bruges til den kommende sæson. Du adviserer vores flyvechef i god tid, så nye piloter og kabinepersonale kan blive ansat og uddannet. Du vil have et team af fagligt dygtige og søde kollegaer, som brænder for deres job.

Jobbet indebærer også tæt kontakt til den kommercielle afdeling omkring nye ruter og lufthavne og kontakt til træningsafdelingen omkring den obligatoriske test og træning af piloter og kabinepersonale.

Du sikrer også overlevering af schedules til vores operational control center (OCC) – en opgave, der er yderst vigtig for vores robuste drift. Det er derfor en stor fordel, hvis du allerede har en god forståelse for vores operation.

Du referer til flyvechefen (Director of Flight Operations) og vil samtidig være stedfortræder til vores Head of Operation Control Center (OCC).

Dine opgaver vil være, men ikke begrænset til:

 • Ansvarlig for produktion af schedules til kabinepersonale
 • Etablere crew numbers baseret på planneret trafik
 • Ansvarlig for behandling af fatigue reports
 • Ansvarlig for overholdelse af hviletidsbestemmelser og overenskomster
 • Producere operationelle rapporter og statistikker
 • Etablere ferie-bidding til kabinepersonale
 • Ansvarlig for bedst brug af vores schedulerings-værktøj
 • Anbefale forbedringer til flyvechefen omkring produktivitet og værktøjer
 • Aflevere en månedsrapport til flyvechefen omkring crew schedules, fatigue rapporter og hotel- og transport-kontrakter

Om dig

 • Du har gode analytiske evner
 • Du er god til at arbejde i forskellige online platforme
 • Du evner at lytte og lære
 • Du har nemt ved at løse komplekse opgaver
 • Du har en baggrund som schedulør, speditør eller ingeniør

Det er en fordel, hvis du har:

 • Erfaring med EASA hviletidsbestemmelser
 • Erfaring med RAIDO
 • Erfaring fra lignende stillinger

Du er en detaljeorienteret og kan samtidig se den holistiske løsning. Du kan lede og motivere og trives med at konstant forbedre vores operation. Du arbejder selvstændigt og proaktivt. Vi arbejder på tværs af afdelinger og kulturer og stræber efter at levere effektive løsninger.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et spændende og udviklende arbejdsmiljø, hvor du har mulighed for at gøre karriere internt i koncernen. Du får en varieret hverdag med fart over feltet, hvor vidensdeling og samarbejde er i højsædet – dette på et nordisk plan, da vi arbejder på tværs af de nordiske lande for at sikre de bedste uger på året for vores kunder i alle lande. Vi elsker vores arbejde og glæder os til at byde dig velkommen på vores rejse i Nordic Leisure Travel Group.

Vi tilbyder desuden en række personalegoder som sundhedsforsikring, kantineordning og personalerabat på rejser. Vores kontor er placeret i Københavns Lufthavn Syd i Dragør med gratis parkering og bus lige udenfor døren.

Øvrigt

Stillingen er en fastansættelse og normeret til fuldtid og løn og ansættelsesvilkår i henhold til funktionæroverenskomst. Din arbejdstid vil primært være mandag til fredag i kontortid med mulighed for hjemmearbejde.

Ansøgningsfrist: 31 marts. Vi holder samtaler løbende, så søg gerne snarest muligt.

Kontaktperson: Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte flyvechef Nicolai Bondo Rasmussen på nicolaibondo.rasmussen@sunclass.dk.

Da du vil blive ansat i et luftfartsselskab og derfor skal have adgang til lufthavnens område, er det en forudsætning, at du kan sikkerhedsgodkendes og opretholde denne sikkerhedsgodkendelse.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

ANSØG HER

Sunclass Airlines

En arbejdsplads med stor viden, højt tempo og en drivkraft til konstant at bidrage til at forbedre vores virksomhed. En virksomhed, hvor vi har det sjovt og holder af hinanden med visionen at være ”the leading holiday company dedicated to well-being”.

Sunclass Airlines indgår i den nordiske rejsekoncern, Nordic Leisure Travel Group (NLTG), som består af rejsearrangørerne Spies i Danmark, Ving og Globetrotter i Sverige, Ving i Norge, Tjäreborg i Finland og hotelselskabet Resorts & Hotels. Sunclass Airlines flyver størstedelen af rejsekoncernens gæster til vores charterrejsemål og har ca. 1.000.000 rejsende om året.

 

Udløber: 31.03.2023