(DK) Teamleder til krydstogtssalg i Profil Rejser

Der er fortsat store muligheder i vores krydstogtsforretning.    Kan du skabe den fremadrettede strategi, drive salgsteamet og levere resultaterne? 

Kernen i Profil Rejsers forretning er vores relation med kunderne. Vi kan levere stort set alle rejser, så vores succes afhænger helt og holdent af, om vi evner at lytte til, spørge og inspirere kunden på en sådan måde, at vi matcher hver enkelt kunde med præcis den rejse, som opfylder drømmene.

Vi mener, at der fortsat er et betydeligt vækstpotentiale i vores krydstogtsforretning, som allerede er en meget vigtig del af vores forretning. Vi har sat os en række ambitiøse mål, men vores nuværende Teamleder har andre planer og derfor søger vi nu en Teamleder til at lede vort krydstogtsteam.

Du får ansvaret for at definere strategien for teamet, udvikle et roadmap for vejen frem mod målet, skabe de nødvendige aktiviteter og levere de forretningsmæssige målsætninger.

Du bliver en del af vores ledelsesgruppe og refererer til salgschefen for vores B2C salg.

Som person er du struktureret, kvalitetsbevidst og fagligt ambitiøs. Din force er din kommercielle indstilling og det faktum, at du altid tænker i dén værdi, som vi skaber for kunden. Du har helt sikkert flere års erfaring fra rejsebranchen – dog ikke nødvendigvis fra salg af krydstogter. Du er vant til en struktureret evaluering af produkt, indsats og resultat og du er innovativ, tager ejerskab og er først tilfreds, når du er i mål.

Det er samtidig vigtigt, at du har gode kommunikationsevner –  både rettet mod eksterne samarbejdspartnere og interne interessenter, så du bl.a. er i stand til at motivere dit team i den rigtige retning.

Dit eget team består af 8-9 dygtige og engagerede kolleger, som alle er specialister i krydstogtprodukternes forskellige facetter.

Vi tilbyder et udfordrende og travlt job i et af rejsebranchens bedste bureauer med en solid markedsposition og en ekstrem høj kundetilfredshed. Kulturen er afslappet, men professionel og vi nyder privilegiet konstant at kigge ud mod den store verden og søge nye oplevelser og fremmede kulturer.

Vil du vide mere om jobbet, så ring til Peter Rasmussen på telefon 26 890 900.

Send din ansøgning – helst som en film-præsentation på ca. 60 sekunder – og vedlæg dit CV senest 30. april 2018 til pera@profilrejser.dk. Vi indkalder løbende ansøgere til samtale og samtaler vil også finde sted inden ansøgningsfristens udløb.

Vi er et danskejet rejsebureau, som hvert år sender tusindvis af danskere på deres drømmerejse til Sydøstasien, Nordamerika, Afrika eller de arktiske egne, ligesom krydstogter er en vigtig ferieform for os. Du vil få 66 nye kolleger i en virksomhed, som de seneste år har vi været i en god udvikling med vækst på både top og bundlinje.

Profil Rejser er en del af Travel House Gruppen | Profil Rejser er medlem af Rejsegarantifonden med nr. 2356 | CVR nr. 13883408

Profil Rejser A/S, Rosenørns Alle 29, 1, DK-1970 Frederiksberg C

Udløber: 30.04.2018
x

Læs Også

(DK) VisitDenmark søger en ny markedschef som ansvarlig for både vores kontor i Oslo og i Stockholm

VisitDenmarks største opgave er at få øget kendskabet til Danmark som rejsedestination. En stærk digital ...

(DK) Travel Counselor AMEX GBT

  At American Express Global Business Travel, we are driven by opportunity. Join us today ...

(DK) Danish Air Transport søger Crew Coordinator til vores hovedkontor i Vamdrup

Koordinering og kontakt med vores crew er hverdagen som Crew Coordinator, og vi søger lige ...

(DK) Adventuredk søger rejsekonsulent med Amadeus erfaring

Vi søger ny kollega til vores kontor i Herning. Din profil: Du har passion for at ...

(DK) Vil du føre tilsyn med flyvepladser?

Er du på udkig efter et udfordrende job, der veksler mellem skrivebordet og ”virkeligheden i ...

(DK) Profil Rejser søger rejsekonsulenter til USA & Asien-team

Profil Rejser udvider og søger derfor rejsekonsulenter til USA & Asien-team, er det dig vi ...