(DK) Telling & Nesager søger for Konventum Hotel, Konference- og uddannelsescenter en administrerende direktør

Konventum
Hotel, Konference- og uddannelsescenter i Nordsjælland søger administrerende direktør

På vegne af Konventum / Fonden LO-Skolen søger vi en stærk administrerende direktør. Konventum er et moderne hotel, konference- og uddannelsescenter beliggende ud til Øresund tæt på Helsingørs charmerende bycentrum og er kendt for et stærkt og engageret fokus på arkitektur, kunst og design.

Hvis du er klar til nye udfordringer, så har du her en unik mulighed som sjældent udbydes.

Du får
Du vil indtræde i en ledergruppe der drives af en stærk pionérånd og stor vilje til at lykkes sammen. Organisationen er ledet med et positivt mindset, har let til smil og en god omgangstone, men er samtidig stærkt fokuseret på at nå de opsatte mål og planer.

Der lægges stor vægt på dine menneskelige egenskaber såvel som de professionelle. Konventum har et stærkt værdigrundlag og tilknytningen til fagbevægelsen stiller krav til ordentlighed i alle forhold.

Du tilbydes en attraktiv lønpakke inklusive pensionsordning, bonusprogram samt eventuelt bolig.

Du er
Du har erfaring fra et tilsvarende krævende lederjob, måske endda fra branchen og forstår således stor driftskompleksitet, vigtigheden af motiverende personaleledelse og ikke mindst direkte kontakt til kunder og gæster. Du er med andre ord en dygtig og respekteret forretningsmand/-kvinde.
Du går foran i planlægningen af virksomhedens strategiske fremtid i et snævert samarbejde med bestyrelsen og sikrer en effektiv implementering med fokus på forbedringer og optimeringer. Det er derfor afgørende, at du udover en veludviklet økonomisk sans, besidder stærke innovative og fornyende evner, ser uudnyttede muligheder både hos dine kolleger og de rammer virksomheden drives i.

Sprogligt mestrer du foruden dansk også engelsk og gerne svensk i skrift og tale og har i det hele taget et internationalt perspektiv.

Om os
Konventum ejes af Fonden LO-Skolen og har sine rødder i fagbevægelsens værdigrundlag.

Konventum er dels det moderne hotel og konferencecenter, som siden 1969 har begejstret og inspireret mennesker – dels Højstrupgård der gennem flere århundreder har været lystgård for adelsmænd og velhavere, men nu et af Nordsjællands smukkeste steder at mødes professionelt og privat. Begge er beliggende med den mest inspirerende udsigt over Øresund.

Totalt råder hotellerne over 259 værelser og 57 møde- og selskabslokaler. Med 75 fastansatte medarbejdere skabes en samlet omsætning på kr. 85 millioner årligt. Heraf udgør uddannelser i regi Fagbevægelsens Hovedorganisation ca. 30%.

Det praktiske
Du kan se mere om Konventum her https://www.konventum.dk/home.

Hvis du kan se dig selv i denne spændende stilling, kan du indsende din ansøgning her https://tellingnesager.com/services/manpower-training/rekruttering/.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til Preben Nesager på mobil 2724 2724 eller preben@tellingnesager.com eller Michael Telling på mobil 22798181 eller michael@tellingnesager.com, som forestår rekrutteringen.

Udløber: 02.09.2019