(DK) Telling & Nesager søger for Steigenberger Alsik Hotel & Spa en stærk hoteldirektør

Steigenberger Alsik Hotel & Spa

Nyåbnet luksushotel med spa i Sønderjylland søger hoteldirektør

På vegne af Steigenberger Alsik Hotel & Spa søger vi en stærk hoteldirektør. Steigenberger Alsik er et nyåbnet luksushotel med Danmarks største spa, men også ambitiøse restauranter og enestående mødefaciliteter med den smukkeste beliggenhed på havnen i Sønderborg.

Hvis du er klar til nye udfordringer, så har du her en unik mulighed som sjældent udbydes.

Du får
Du vil indtræde i en ledergruppe der drives af en stærk pionérånd og stor vilje til at lykkes sammen. Organisationen er ledet med et positivt mindset, har let til smil og en god omgangstone, men er samtidig stærkt fokuseret på at nå de opsatte mål og planer.

Du bliver ansvarlig for et af de mest spændende hotelprojekter i Danmark i mange år, beliggende i en del af Danmark, som i disse år satser væsentligt på turismen med fokus på historie, natur og gastronomi.

Du tilbydes en attraktiv lønpakke inklusive pensionsordning og bonusprogram.

Du er
Du har erfaring fra et tilsvarende krævende lederjob i branchen og forstår således stor driftskompleksitet, herunder meget gerne erfaring med spa drift, vigtigheden af motiverende personaleledelse og ikke mindst direkte kontakt til kunder og gæster. Du er med andre ord en dygtig og respekteret forretningsperson. Samtidig er du vant til at arbejde i en organisation drevet af passion og har en naturlig situationsfornemmelse og udpræget forståelse for omdømme.

Du går foran i planlægningen af virksomhedens strategiske fremtid i et snævert samarbejde med bestyrelsen og sikrer en effektiv implementering. Du har sikkert erfaring med et tilsvarende internationalt hotelbrand.

Sprogligt mestrer du foruden dansk også engelsk og gerne tysk i skrift og tale og har i det hele taget et internationalt perspektiv.

Du er sikkert bosiddende i rimelig afstand fra hotellet eller er villig til at etablere dig her for at sikre en lokal forankring.

Om os
Steigenberger Alsik er ejet af Bitten og Mads Clausens Fond, som ligeledes er majoritetsaktionær i Danfoss. Fonden er således stærkt forankret lokalt og arbejder aktivt for at bevare og styrke beskæftigelsen i Sønderjylland.

Hotellet er et arkitektonisk mesterværk tegnet af Henning Larsen Arkitekter med i alt 190 værelser og suiter i moderne skandinavisk design, hvoraf størstedelen har den smukkeste udsigt over Alssund. I tillæg tilbyder hotellet sine gæster Danmarks største og mest nytænkende spa, ni møde- og konferencelokaler med plads til 250 personer, en bar samt ikke mindre end fire restauranter, som tilbyder et gastronomisk spænd fra casual til fine dining.

Det praktiske
Du kan se mere om Steigenberger Alsik her https://alsik-hotel.com/ og om
Bitten og Mads Clausens Fond her http://www.bmcfond.dk/.

Hvis du kan se dig selv i denne spændende stilling, kan du indsende din ansøgning her https://tellingnesager.com/services/manpower-training/rekruttering/.

Vi læser og behandler ansøgningerne løbende.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til Preben Nesager på mobil 2724 2724 eller preben@tellingnesager.com eller Michael Telling på mobil 22798181 eller michael@tellingnesager.com, som forestår rekrutteringen.

Udløber: 31.12.2019