(DK) TPE søger fuldtidsmedarbejder til rejsekontorets afdeling i København

Vi søger en erfaren Amadeus-bruger med interesse for erhvervsrejser & som er super-serviceminded. Du skal være med til at sikre den daglige drift / produktion / servicefunktion i afdelingen.

Din profil

Vi forventer, at du har et godt kendskab til Amadeus og gerne erfaring med Cytric. Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale, evt. skandinavisk sprog vil være et plus. Du er fleksibel, positiv, en teamplayer og har godt humør.

Vi forestiller os, at du har +5 års erfaring fra en lignende stilling.

Dine opgaver består bl.a. af

  • Daglig håndtering af mails, telefoner & Amadeus-køer.
  • Rejserådgivning, After Sales Service & Ticketing.
  • 1. Level support på TPEs medlemsportal.

TPE tilbyder

TPE er en international virksomhed, hvor vejen fra idé til handling er ganske kort.

Vi tilbyder hjemmearbejde i et vist omfang. Trives du bedst i selskab med andre mennesker, kan du med fordel deltage i vores sommerfest, julefrokost, teatertur mv. Vi arbejder godt sammen, ikke kun i afdelingen men også på tværs af virksomhedens afdelinger.

Vi tilbyder efteruddannelse, så du kan holde dig ajour.

Om os

TPE er et medlemsejet Shared Servicecenter for erhvervsrejser. Det betyder, at vi tilbyder unikke og innovative måder, hvorpå erhvervsrejser indkøbes og administreres. TPE kan dokumentere en besparelse for medlemmerne på mellem 10-24% af deres samlede rejseomkostninger.

Med et globalt setup servicerer TPE +35 store medlemmer såsom Implement, Fujitsu, Coloplast, Coop Danmark, Fritz Hansen, Normal, Egmont, Ambu, ISS, Royal Unibrew mv.

I dag beskæftiger vi ca. 38 medarbejdere, som forventes at vokse.

Vi har et skønt lyst kontor beliggende på Østerbro i København, som er omgivet af charmerende ombyggede fabriksbygninger. Kontoret indeholder flere storrumslokaler, hvilket resulterer i et åbent fællesskab. Desuden ligger kontoret centralt på ydre Østerbro tæt på Metro & S-tog.

Vores kultur er præget af det ambitiøse og kompetente kollegaskab, der er stærkt fokuseret på resultater og udvikling. Samtidig fokuseres der på, at rammerne for et attraktivt og sundt arbejdsmiljø bevares, hvor trivsel og personlig udvikling sættes i højsædet.

Andre oplysninger

Du er meget velkommen til at kontakte Manager Thomas Jørgensen, thj@tpe.org / tlf. 3336 9600, for at høre nærmere om stillingen.

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes individuelt. Vi har bl.a. sundhedsordning, 5 feriefridage, personaleforening, fredagsmorgenmad m.m.

Ansøgningsfrist: Vi afholder løbende samtaler. Send gerne CV samt ansøgning hurtigst muligt via “Ansøg”-knappen nedenfor.

Ansøg

Udløber: 11.07.2024