- STANDBY.dk - https://standby.dk -

Dystre udsigter for krydstogtsalg i USA

Det gør endnu mere ondt på salget end man havde frygtet efter Costa Concordias havari. Carnivals aktiekurser rasler ned, og krydstogter er på udsalg. Tur til København til lavpris.

De tilbud, der dukker op for tiden i USA er som et fund for forbrugerne, men et skrækscenarie for krydstogtselskaberne. Således kunne man i et enkelt tilfælde se en tur i 15 dage med Norwegian Sun fra USA til København med udvendig kabine, to dages ophold på hotel i København og flyrejse tilbage igen for ca. 8.000 kr.

 

Royal Caribbean tilbyder gennem bureauer 14 dage med Azamara, højeste kategori i selskabet, fra New York til Frankrig, balkonkahyt, en gratis udflugt efter frit valg, drikkepenge betalt, tre dage på hotel i Paris og fly tilbage til Amerika for ca. 10.000 kr., hvis man bestiller nu.

 

Carnival Group med Costa-skibene i puljen har revurderet sit årsresultat og regner nu med at komme ud med underskud i stedet for et pænt plus. Samtidig er andre af rederiets skibe i Holland-America Line og Princess Cruise ude med meget billige slagtilbud.

 

”Vi forventer langvarig påvirkning af salget af krydstogter,” lyder det pessimistisk fra Carnival Group.

Skrevet af Ejvind Olesen