- STANDBY.dk - https://standby.dk -

Fra erhvervsrejser til global kødvirksomhed

Michael Jensen er 1. januar tiltrådt som Group Travel Manager hos Danish Crown i Randers efter at have været ansat i næsten 25 år hos BCD Travel.

Efter en nylig omstrukturering med etablering af en Group Procurement-afdeling hos den globale kødvirksomhed Danish Crown, besluttede man at etablere en nyoprettet stilling som Group Travel Manager for koncernen, der årligt omsætter for over 62 milliarder kroner og beskæftiger 25.000 ansatte på globalt plan.

I denne stilling er den 46-årige Michael Jensen netop blev ansat. Michael Jensen kommer direkte fra en position som Multinational Account Manager hos erhvervsrejsebureauet BCD Travel i Viby ved Aarhus. Her har han været ansat siden november 1993 og havde således udsigt til at kunne fejre 25 års jubilæum senere i år.

”Jeg føler, at jeg havde brug for nye udfordringer, og beskrivelsen af mit nye job hos Danish Crown lyder som en rigtig spændende rejse, hvor der er mange ting at tage fat på,” siger Michael Jensen til STANDBY.dk.

Bred viden
Hos BCD Travel har Michael Jensen haft forskellige funktioner. I starten fungerede han som rejserådgiver, og i en årrække var han ansvarlig for implementering af nye kunder i Danmark og sidenhen projektchef med ansvaret for implementering af multinationale og regionale kunder.

”Jeg føler at jeg kan bidrage med min brede viden om Travel Management, og samtidig har jeg en anden tilgang en den traditionelle Travel Manager, fordi jeg kommer fra et rejsebureau. Jeg har hos BCD Travel implementeret kunder af samme type og størrelse som Danish Crown, så jeg vil klart kunne bruge den erfaring i mit nye virke,” lyder det fra den nyansatte Travel Manager.

Før ansættelsen i BCD Travel aftjente Michael Jensen sin værnepligt og gjorde derefter i en kort periode tjeneste som sergent i Forsvaret. Derfor er Danish Crown faktisk blot den anden arbejdsgiver i Michael Jensens arbejdsliv.

”Jeg havde forinden gjort mig nogle tanker om det, da jeg har revet hele fundamentet ned og startet forfra, men jeg er ikke et øjeblik i tvivl om, at det er den rigtige beslutning. Afdelingen er ny, og det er et godt tidspunkt at komme med på vognen, da jeg selv kan være med til at præge den nye stilling,” understreger Michael Jensen.

Verdens største
Danish Crown er en af medlemsvirksomhederne i COTRA (Corporate Travel Denmark), der er en vestdansk netværksforening af Travel Managers og rejseindkøbere. Her får Michael Jensen mulighed for at søge viden og inspiration sammen med kolleger fra andre store virksomheder.

Danish Crown-koncernen er en global kødvirksomhed og blandt verdens største inden for sit felt. Koncernen er verdens største eksportør af grisekød og Europas største producent af grisekød. Det er desuden Europas største kødforædlingsvirksomhed og en betydelig aktør på det europæiske oksekødsmarked.

Koncernen er repræsenteret i Sverige, Tyskland, Storbritannien og Polen.