- STANDBY.dk - https://standby.dk -

Nyheder fra flyselskaberne

I DAG OM SUN-AIR, NORDIC AIRLINK, LUFTHANSA OG EMIRATES SUN-AIR genoptager 4. april ruten til skotske Edinburgh med ugentlige afgange mandag, torsdag og søndag. Sun-Air ændrer i øvrigt hjemrejsetidspunktet på sin nye rute Düsseldorf – Billund, så flyet fra 28. marts lander i Billund kl. 21.10. Sun-Air er partner med bl.a. British Airways og Finnair. ...

I DAG OM SUN-AIR, NORDIC AIRLINK, LUFTHANSA OG EMIRATESSUN-AIR genoptager 4. april ruten til skotske Edinburgh med ugentlige afgange mandag, torsdag og søndag.
Sun-Air ændrer i øvrigt hjemrejsetidspunktet på sin nye rute Düsseldorf – Billund, så flyet fra 28. marts lander i Billund kl. 21.10. Sun-Air er partner med bl.a. British Airways og Finnair.NORDIC AIRLINK, Finnairs lavprisselskab, åbner i maj en ny rute mellem nordsvenske Umeå og Stockholm. Der bliver tre afgange på hverdage til Sveriges fjerdestørste by.
Nordic Airlink, der kun kan bookes via nettet, flyver allerede fra Stockholm/Arlanda til Oslo, København og Gøteborg. Selskabet har syv MD-80 jetfly med plads til 162 passagerer.LUFTHANSA er på vej med en codeshare-aftale med Shanghai Airlines. Dermed får LH ekstra indenrigsdækning i Kina fra tre af LH’s destinationer i Kina: Beijing, Shanghai og, den nyeste, Guangzhou.
Lufthansa, der også betjener Hong Kong, har 24 ugentlige codeshare-flyvninger mellem Kina og Tyskland med den potentielle Star Alliance-kandidat, Air China.EMIRATES får fra 10. april tre ugentlige flyvninger med Airbus 340-300 mellem Dubai og Shanghai; der bliver daglig afgang fra 15. maj.
Mellemøstlige Emirates, der er ved at være ganske stærke på Australien og New Zealand, begynder til november at flyve 11 gange om ugen mellem Dubai og Sydney – fra næste forår bliver der to afgange om dagen hele ugen.
Og 1.juni åbner Emirates en daglig rute mellem Dubai og New York JFK med Airbus 340-500.

Skrevet af