- STANDBY.dk - https://standby.dk -

Florida sætter igen rekord med turistbesøg

SOLSKINSTURISME: Første halvår i år kom der flere turister til solskinsstaten end nogensinde tidligere. SAS kunne næppe finde noget bedre tidspunkt at vælge en premiererute på. – 54,1 mio. gæster på et halvår.

SAS står foran en premiere til vinter. Icelandair har været der i snart mange år. Norwegian lagde ud dertil med sine første oversøiske ruter. Og charterselskaberne har været der on and off.

I solskinsstaten, Sunshine State, Florida. Med Miami og Orlando som de store indfaldsporte. Nej, solen skinner ikke altid, men den gør det oftere end de fleste andre steder i verden.

Nu er besøgstallet for første halvår gjort op, og der kom 54,1 mio. besøgende turister. De 21,9 mio. var amerikanerne selv. Primært fra det kolde nord mod det varme syd i vinterhalvåret.

Fra det endnu koldere Canada kom 1,2 mio. gæster, og fra oversøiske destinationer, heriblandt Skandinavien, var der 2,7 mio. på besøg.

”Vi skriver historie med første halvår i rekord. Vi skal være det bedste sted i verden at holde ferie, og vi er godt på vej. Hjulpet af 1,2 mio. ansatte i vores turistindustri. De fortsatte bookingtal tyder på, at vi også for hele året kommer til at sætte rekord.

Et resultat som dette kommer af en vision om at være førende for turisme og via en lovgivning, som gør dette muligt,” sagde guvernør Rick Scott, da han offentliggjorde resultatet.

”Det hjælper os godt på vej til at blive verdens førende turristdestination, takket være den support vi får fra officiel side,” supplerede Visit Florida chef.