- STANDBY.dk - https://standby.dk -

Flychefs datter smed kabinechef af fly

FLYSELSKABER: Datteren til præsidenten for Korean Air har skabt stor og pinlig opmærksomhed, efter hun beordrede et fly fra selskabet til at vende tilbage til gaten i New Yorks JFK-lufthavn for at sætte flyets kabinechef af. Datteren er ansvarlig for in-flight service hos Skyteam-medlemmet, men var på flyet som normal passager.

Sydkoreas transportministerium undersøger nu hændelsen fredag i sidste uge. 40-årige Heather Cho, datter af Korean Airs præsident, blev tosset over, at et medlem af kabinepersonalet serverede nødder til hende på en forkert måde.

Cho sad på flyets første klasse – og blev vred over, at den kabineansatte serverede macadamia-nødder til hende i en pose, frem for på en tallerken… Cho tilkaldte flyets kabinechef for at spørge, om den kabineansatte fulgte flyselskabets servicemanual ved at servere nødderne i en pose.

Da kabinechefen ikke kunne give et tilfredsstillende svar, eller finde stedet i servicemanualen, hvor dette vigtige område er beskrevet, beordrede en højtråbende Cho kaptajnen til at rulle tilbage til gaten. Her blev kabinechefen beordret af flyet. Det fløj herefter fra JFK til Sydkorea.

Korean Air har overfor sydkoreanske medier bekræftet hændelsen. Heather Cho, der har titel af vicepræsident i Korean Air, er den ældste af flyselskabets præsidents tre børn – alle arbejder de for farmands flyselskab, skriver Reuters.

Korean Times uddyber og oplyser, at ifølge Korean Airs servicemanual skal passagerer på første klasse spørges, hvordan de vil have deres nødder serveret, i en pose eller på en tallerken!