(GL) Flymekanikere søges til Air Greenland

Air Greenland er i en rivende udvikling og står overfor en spændende tid med lufthavnsudvidelser og øget turisme. Vi skal være klar til at gribe de nye muligheder og samtidigt stå mål med en øget konkurrencesituation. Her er vores tekniske afdeling helt afgørende, da oplevelsen med fly til tiden, er her kunderne møder Air Greenland for første gang. Vores tekniske afdeling er i konstant udvikling, og derfor søger vi flymekanikere, som kan bidrage til den forsatte positive udvikling og rejse, der skal sikre at Air Greenland er top of mind, når kunden skal vælge rejsemål.

Til hangaren i Nuuk søger vi flere flymekanikere med tiltrædelse snarest muligt.

De primære arbejdsopgaver vil være Line Maintenance, dvs. vedligehold, fejlsøgning og fejlretning i vores Fixed wing afdelingen, hvor vi vedligeholder 7 Dash8-200 og 1 King Air 250.

Vi forventer, at du har et EASA Part-66 AML B1.1 licens. Dertil vil være en fordel hvis du er certificeret som B1/B2 på følgende type: Bombardier på DHC8-200.

Yderligere er det en fordel hvis du kan dokumentere 6 måneders erfaring inden for en 2-årig periode.

Vi ser gerne, at du har flere års erfaring med flyvedligehold og Line Maintenance. Desuden at du behersker engelsk samt har grundlæggende kendskab til IT.

Vi er fleksible i forhold til arbejdsordning og der vil være mulighed for enten betalt flytning til Nuuk med mulighed for leje af bolig, eller en 3-4 ugers on/off arbejdsrotation med lejlighed til rådighed i arbejdsperioden.

Som person er du:

  • Punktlig
  • Stabil og ansvarsbevidst
  • Fleksibel
  • Kvalitetsbevidst
  • Selvstændig med gode samarbejdsevner

Vi tilbyder:

  • Vi tilbyder en udfordrende stilling, i en spændende afdeling der er i konstant udvikling med fantastiske kollegaer.
  • Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til FIG/IFAG-overenskomsten.
  • Hertil kommer årlig feriefri rejse for familien samt en attraktiv forsikringspakke, der bl.a. omfatter heltidsulykkesforsikring, gruppelivsforsikring samt hospitalsdækningsforsikring.

Du kan indhente yderligere oplysninger ved henvendelse til: Fixed Wing Maintenance Manager Anders Levring på telefon +299 34 34 59

Søg denne stilling

Udløber: 01.09.2022