- STANDBY.dk - https://standby.dk -

Hotel Eyde opgraderes

hotel eydeHotellet i centrum af Herning har kvalificeret sig til at være et Best Western Plus hotel efter en større renoveringsproces, så det nu fremstår i en fornyet og moderne udgave.

Fælles for alle Best Western Plus hoteller er, at de er 4-stjernede, og med opgraderingen er hotellet nu endnu bedre gearet til at tage imod alle de typer af gæster, der besøger byen.

”Best Western Plus Hotel Eyde har foretaget store og gode investeringer i hotellets kvalitet de seneste år”, siger Søren Nystrøm, Country Manager for Best Western Hotels & Resorts: ”Investeringerne og et professionelt og engageret personale gør hotellet til et af de mest populære blandt vores gæster. Hotellet har udmærket sig i Skandinavien ved de seneste to år at modtage Best Westerns Quality Award.”

Hotellets bestyrelsesformand, Hardy Vesterholm: ”Det, der adskiller os fra øvrige hoteller, er vores historie, som går helt tilbage til 1839. Den historie, nostalgi og stemning, som er i et så gammelt et hus, kan jo ikke skabes ved en renovering, men må passes og bevares. Det er det, som Familien Diderichsen har gjort igennem hele processen”.