- STANDBY.dk - https://standby.dk -

Hotel klar med børneværelser

Fordi hoteller ikke kan tilbyde optimale rammer for børnene fravælger nogle børnefamilier storbyferie. Derfor har Clarion-hotellet i Københavns Sydhavn nu fået særlige børneværelser.

Når danske børnefamilier skal vælge sommerferieophold, skal der bl.a. tages hensyn til børnenes behov for underholdning. Derfor er der mange ferietilbud specifikt målrettet børn, f.eks. feriecentre og badeland.

 

Clarion Hotel Copenhagen i Københavns Sydhavn har spottet dette behov og lancerer nu nyt koncept for at forene børn og voksnes interesser i hotelophold. Tilstødende værelser indrettes i forskellige børnetemaer, f.eks. racerbiler eller Askepot, ligesom der er legerum i restauranten og udendørs legeplads.

 

”Vi vil give børnene en god hoteloplevelse. Vi ved, hvordan børnenes og forældrenes behov på en ferie er forskellige,” siger direktør for Clarion Hotel Copenhagen Jesper Stubgaard og understreger, at det ikke er målet, at familierne kun opholder sig på hotellet:
”Familien skal tage i Tivoli og nyde byens tilbud og derefter komme hjem til hotellet, der tilgodeser hele familiens behov – afslapning for de voksne og beskæftigelse for børnene,” siger han.

 

Clarion Hotel Copenhagen har 215 værelser, konferencefaciliteter fra for to personer til den store sal med plads til 550 gæster. Hotellet hører under norske First Hotels med 57 skandinaviske hoteller, det danske flagskib er femstjernede Skt. Petri i København.

 

Skrevet af redaktionen