- STANDBY.dk - https://standby.dk -

Hotelkæde med danske vækstplaner

”Selv om vi nu har 12 af Choices hoteller i Danmark, vil vi gerne have flere,” sagde First Hotels salgsdirektør i Danmark, Lisbeth Simonsen, fredag til takeoff.dk
Det skete ved den store hotelkædes sammenkomst for landets største erhvervsrejsebureauer på sit største hotel, First på Vesterbrogade i København.

 

”Vi kigger efter flere hoteller i Danmark, hvor vi ikke er endnu – navnlig i Jylland. Nogle kommende hoteller kan være på franchise-basis,” sagde Lisbeth Simonsen og tilføjer, at First Hotels vil udbygge sit samarbejde med erhvervs- og incomingsbureauer osv.

 

I øvrigt afløser 44-årige Claus Jørgen Bjerregaard nu Tony Bak, der skal stå for integreringen af de danske Choice-hoteller i First-kæden.

 
First Hotels overtog 1. april 12 af Nordic Choice’s 16 hoteller i Danmark. First Hotels har dermed 18 hoteller i Danmark med i alt 1.671 værelser og 450 medarbejdere.

 

First Hotels har de seneste år vundet Danish Travel Awarden som bedste hotelkæde i Danmark. First Hotels har 57 hoteller i Skandinavien, i Danmark er flagskibet femstjernede Skt. Petri-hotel i København.

 

Målt i hoteller bliver First med overtagelse af Choice største hotelkæde i København. I hotelværelser er Arp-Hansen Hotel Group hovedstadens største. First/Choice kommer op på 13 hoteller i København med 2.046 værelser – og 2.328 værelser i Danmark. Til sammenligning har Arp-Hansen Hotel Group 11 hoteller i Storkøbenhavn med 2.660 værelser.

 
Scandic er fortsat Danmarks største hotelkæde – næste forår åbner kædens 24. hotel i landet, i Aarhus.

 

Skrevet af Henrik Baumgarten