Comwell fastholder i år traditionen med at hænge en julesok med en lille gave på et tilfældig udvalgt gæsteværelse. PR-foto: Comwell.

Hotelkæde giver julesokker med gaver til gæster

Hver dag i juledagene får én gæst på hvert af Comwells hoteller hængt en julesok med en lille gave fra hotellet på sin værelsesdør. Vinderen er udtrukket af receptionisterne på de enkelte hoteller.

Hver dag i december op til jul giver Comwell-hotellerne én overnattende gæst på samtlige kædens hoteller en lille julegave gemt i en julesok. Julesokken hænges på en tilfældig værelsesdør på et solgt værelse alle ugens dage frem til jul.

”Det er en årelang tradition, der vækker stor glæde blandt vores gæster. Trods den optrappende coronasituation, må vi ikke glemme de gode stunder, de små lysglimt, smilene, grinene og de gode oplevelser,” lyder det fra Comwell.

Det er aftenens receptionister, der har udtrukket den heldige gæst. I julesokken gemmer der sig forskellige gaver. Det kan være produkter fra Ecooking, gaveartikler fra receptionsudsalget, hjemmebag og godter. Med i julesokken er en hilsen om en god jul, fortæller den danskejede hotelkæde.

Klik for stort format. Receptionist Sine O’Neill fra Comwell Kolding med en af de julesokker, hotelkæden i decemberdagene op til jul hænger på en heldig gæsts dør. Foto: Comwell.

Comwell Hotels har foreløbig 15 hoteller i Danmark og ét i Sverige. Fra årsskiftet falder tallet til 14, når Comwell officielt stopper driften af Comwell Korsør. Ejeren af ejendommen har solgt den til fagforeningen 3F. Ved Korsør er Comwell dog medejer af konferencehotellet Klarskovgaard.

Åbne og lukkede Comwell-hoteller mellem jul og nytår
Tre af Comwells danske hoteller holder i år åbent mellem jul og nytår. Det er kædens nyeste, Comwell Copenhagen Portside i Københavns Nordhavn, der også er kædens største hotel. De to andre er Comwell Hvide Hus Aalborg og Comwell H.C. Andersen Odense.

Ellers er der disse åbnings- og lukningsperioder under dette års juletid. Comwell Aarhus lukker den 22. december og åbner igen den 29. december.

Udover de tre hoteller, der er åbne gennem hele jule- og nytårsperioden, har disse seks Comwell-hoteller efter planen åben nytårsaften: Comwell Borupgaard ved Helsingør, Comwell Holte, Comwell Kellers Park ved Vejle, Comwell Kongebrogaarden ved Middelfart, Comwell Sorø og Comwell Aarhus.

Relaterede artikler:

USA-hotelkæde giver Fyn internationalt varemærke

Kendt dansk luksushotel takker nej til børn under 12 år

Små direktørrokader i stor hotelkæde