- STANDBY.DK - https://standby.dk -

Julen var længe og koster mange penge..

Det gør nytårsaften nu også, hvis man er indstillet på at sprænge kreditkortet i Paris. Toppen af prisskruen er en middag på 3-stjernede Restaurant Epicure nytårsaften til 8.200 kr. uden drikkevarer.

Det gør nytårsaften nu også, hvis man er indstillet på at sprænge kreditkortet i Paris. Toppen af prisskruen er en middag på 3-stjernede Restaurant Epicure nytårsaften til 8.200 kr. uden drikkevarer.

Eric Frechon, Michelin kok på det fashionable hotel Le Bristol i Paris, har sine forslag klar til dem, der vælger at gå ud at spise juleaften eller nytårsaften. Og som vel at mærke har råd til det.

I hotellets restaurant Epicure koster menuen juleaften 750 euro, ca. 5.600 kr.pr. kuvert. Så får man syv retter – uden risalamande – bl.a. med jomfruhummer, pighvar, bresse kylling og en snebold af is med marengs og krystalliserede rosenblade. Drikkevarer er ikke med i prisen.

Det bliver endnu bedre – eller værre om man vil – til den ultimative nytårsaften samme sted. Nu koster menuen ca. 8.200 kr. pr. kuvert uden vine og champagne. Menuen består af hønseæg i carbonara, Sologne Caviar, havaborre, dyrekød, ost og champagne sorbet med hvid trøffel og is.

Budgettet løbet let op over 10.000 kr. med gode vine og ægte champagne til at fejre det nye år. Men skulle man ikke også nok kunne brænde 20.000 kr. af i godt selskab med sin partner på årets sidste aften!

En god kending i området er indehaver og adm. direktør af Bella Vista Travel, Jesper Boas Smith, hon. konsul i Monaco.

Han siger: ”Det er lidt tankevækkende, at man kan spare 2.500 kr., hvis man vælger Alain Ducasses 3 stjernede Le Louis XV i Monte Carlo, hvor nytårsmenuen kun koster 5.700 kr. Til gengæld er der også allerede udsolgt.”