- STANDBY.dk - https://standby.dk -

Kendt portier fylder 70 år

Født og opvokset i Lyallpur i Pakistan, og efter en heftig penneven-korrespondance med en dansk pige kom Arshad Khokhar til København i 1970.

Arshad Khokhar.

Født og opvokset i Lyallpur i Pakistan, og efter en heftig penneven-korrespondance med en dansk pige kom Arshad Khokhar til København i 1970. 

Det var en god beslutning, for det udviklede sig til et langvarigt ægteskab med Annette og to børn – Philip og Camilla.

Khokhar – som han tiltales blandt kolleger og venner– er kendt og velrenommeret i hotel- og turistbranchen.  Gennem ansættelser i bl.a. Copenhagen Sheraton, Scandinavia og Royal Hotel har han siden 1990 været en afholdt og respekteret portier på Best Western City Hotel i København.

Han blev i 1996 Præsident i ’De Gyldne Nøgler’, Dansk Hotel-Portier Forening, en post han bestred indtil 2012. Han er æresmedlem i såvel den danske forening som i Les Clefs d’Or International. Han blev i 2014 valgt som præsident for den danske afdeling af den verdensomspændende Skål International, hvor  han har siddet  i bestyrelsen siden 2000.   Han er desuden Councilor i den nordiske Skål International og er medlem af IATA Comet Club og The American Club Copenhagen.

Arshad Khokhar er bortrejst på dagen, men holder reception i oktober på Restaurant Reinwalds.