- STANDBY.dk - https://standby.dk -

Klar til Danish Travel Awards

REJSEBRANCHEN: I aften afvikler Stand By for 21. år i træk Danish Travel Awards – i år er der 17 priser. Der er 350 tilmeldte til den store aften i Cirkusbygningen, hvor nyhedsvært på TV 2, Cecilie Beck, igen er konferencier.

Vinderne af sidste års Danish Travel Awards ved den flotte aften i Billund Lufthavn. I år er showet tilbage i Cirkusbygningen i København.

REJSEBRANCHEN: I aften afvikler Stand By for 21. år i træk Danish Travel Awards – i år er der 17 priser. Der er 350 tilmeldte til den store aften i Cirkusbygningen, hvor nyhedsvært på TV 2, Cecilie Beck, igen er konferencier.

Fra kl. 17 i eftermiddag begynder de 350 indbudte gæster fra alle dele af den danske rejsebranche at komme til Cirkusbygningen i København.

En halv time senere åbnes dørene til den flotte sal, hvor prisuddelingerne begynder en time senere. Der er i år afsat ekstra megen tid til mingling.

Vinderne af Danish Travel Awards findes gennem analyseinstituttet A&B Analyse. A&B spørger sit ”Danmarks-panel,” her svarede 1.146, som udgør et repræsentativt udsnit af befolkningen, fordelt på alder, uddannelse, indtægt, bopæl osv.

Ligeledes har A&B sendt spørgeskemaet med årets kandidater til modtagerne af standby.dk’s nyhedsbrev – her besvarede 912 fra rejsebranchen skemaet.

I flere kategorier er vinderne fundet ved at dele stemmerne fra Danmarkspanelet og de ansatte i rejsebranchen. I seks kategorier er vinderne fundet via afstemningen i rejsebranchen – det gælder:

Bedste Biludlejningsselskab, Incomingbureau, Turistbureau med kontor i Danmark, Erhvervsrejsebureau, Luksushotel i Danmark og Bedste Hotel i Danmark.

Omvendt har forbrugerne alene stemt om vinderne i kategorierne: Bedste Charterrejsebureau, Ferierejsebureau og Bedste Passagerrederi med trafik til og fra Danmark.

I aften overrækkes 17 Danish Travel Awards… En færre end sidste år. Ud i år er bl.a. gået: Bedste Hotelkæde i Danmark samt Bedste Danske Lufthavn. Til gengæld er kategorien Bedste Indenrigsflyselskab i Danmark tilbage.

Navnene på de tre højest placerede i hver kategori præsenteres i alfabetisk rækkefølge – så der kan ikke udledes noget af rækkefølgen.

Danish Travel Award uddeles i aften i denne rækkefølge, i parentes er sidste års vinder:

Bedste Biludlejningsselskab (Avis),

Bedste Passagerrederi med trafik fra udlandet til Danmark (DFDS Seaways),

Bedste krydstogtsrederi med skibe til under 1.000 passagerer (Regent Cruises),

Bedste Krydstogtrederi med skibe til over 1.000 gæster (Royal Caribbean),

Bedste Indenrigsflyselskab i Danmark (ny kategori).

Bedste Charterflyselskab (Thomas Cook Airlines),

Bedste Europæiske Flyselskab (SAS),

Bedste Interkontinentale flyselskab (SAS),

Bedste Incoming- og Eventbureau (CWT Meetings & Events),

Bedste Charterbureau (Spies),

Bedste Ferierejsebureau (FDM Travel),

Bedste forretningsrejsebureau (CWT)

Bedste Luksushotel i Danmark (ny kategori),

Bedste Hotel i Danmark (ny kategori),

Bedste Udenlandske Turistbureau i Danmark (Tyskland),

Bedste Rejseland i Europa (Spanien),

Bedste Rejseland udenfor Europa (USA).

Prisoverrækkelsen forventes færdig ca. kl. 21.30 – herefter kommer resultaterne på standby.dk

Uden sponsorer ingen Danish Travel Award – sponsorerne i år er: Billund Lufthavn, Chicco Hotels, Melia Hotels International, Sun-Air, Tobago, Travelport, Trippus Event Solutions samt Wallmans i Cirkusbygningen.

Se i øvrigt den lille video-teaser for Danish Travel Award i øverste højre hjørne her på standby.dk