Lufthavnsdirektør Thomas Woldbye og grevinde Alexandra talte minder fra Hong Kong ved ruteåbningen. Alle fotos: Ernst Tobisch for Københavns Lufthavn.

Cathay, thomas woldbye og grevinde alexandra

Lufthavnsdirektør Thomas Woldbye og grevinde Alexandra talte minder fra Hong Kong ved ruteåbningen. Alle fotos: Ernst Tobisch for Københavns Lufthavn.

x

Læs Også

Byt en drink med en udflugt på Mallorca

Der er for mange fulderikker på Mallorca og Ibiza på grund af all inclusive på hotellerne - nu overvejer myndighederne en særlig kur som erstatning.

Ny tyrkisk turistminister ejer flyselskab og hoteller

Tyrkiet har fået ny regering – den nye turistminister er blandt andet medejer af flyselskabet Atlas Global ligesom han har interesser i hoteller og rejsebureauer.

Særpræget fragtfly fløj for første gang

Airbus skal have 5 nye og større Beluga-fragtfly til at transportere store flydele mellem sine samlefabrikker. Flyet er malet som en smilende hvidhval.

Det blå kort er en fiasko

Da den danske regering for fire år siden sløjfede det gule sygesikringskort med rejseforsikring, og overlod danskerne til selv at klare forsikring eller tro på Det blå Kort i EU-landene, håbede man, det det var den rigtige løsning. Det var det ikke. Nu skal det fornys.

Sølvbryllup i rejsebranchen

Til daglig er Bjørk og Peter Skieller henholdsvis travel manager i medicinalfirmaet ALK og Business Development Manager i Mangaard Travel Group – og i bestyrelserne for DBTA og DRF. Parret har netop fejret sølvbryllup.

500 millioner lavprissæder i Europa

For første gang har lavprisselskaberne i år med end en halv milliard flysæder på deres europæiske ruter. Om 10 år har de over 50 procent af det europæiske marked for rutefly, siger ny analyse.