- STANDBY.dk - https://standby.dk -

Krydstogt i stedet for vintercharter

MSC Cruises Krydstogtsbarometer viser, at 49% af danskerne har lyst til krydstogt i stedet for charterferie til vinter.

Nye tal fra European Cruise Council bekræfter trenden fra MSC Cruises Krydstogtsbarometer. Der er et stort potentiale for krydstogter på det danske marked.

 

Ifølge MSCs undersøgelse siger 49% af danskerne, at de kunne tænke sig et krydstogt som alternativ til en skiferie eller charterrejse om vinteren. Af de adspurgte, der har børn, kunne 44% tænke sig at tage på krydstogt sammen med børn eller børnebørn. Den øgede interesse for krydstogter skyldes for en stor dels vedkommende, at rejseformen er tiltalende, og at bekendte har anbefalet det. 49% af de adspurgte kender nogen, der har været på et krydstogt på mere end fire dage og har anbefalet det.

 

For næsten halvdelen er Caribien drømmedestinationen fulgt af Middelhavet. Undersøgelsen viser også,

at mange associerer et krydstogt med afkobling og hvile, og med mange aktiviteter ombord for alle aldre.

 

Nye tal fra European Cruise Council (ECC) viser, at krydstogtsfrekvensen ligger på fem personer pr. 1.000 indbyggere i Danmark. Dette tal kan sammenlignes med frekvensen i England, der ligger på 24 pr. 1.000 indbyggere.

 

”De seneste tal viser tydeligt, at der er et stort potentiale på det danske marked, hvor vi satser på

København”, siger Claes Tamm fra MSC Cruises.

 

I løbet af sommersæsonen 2012 vil fire af MSC Cruises’ tolv skibe udgå fra eller besøge København. MSC Magnifica, det nyeste skib i MSC flåden, vil for første gang udgå fra København fra juni til september 2012.

Skrevet af Flemming Juul