- STANDBY.dk - https://standby.dk -

Krydstogtselskaber forbyder brug af Samsung-telefoner

TEKNOLOGI: Flere krydstogtselskaber forbyder nu passagerer og ansatte at anvende Samsung Galaxy Note 7-telefoner grundet fare for eksplosion.

TEKNOLOGI: Flere krydstogtselskaber forbyder nu passagerer og ansatte at anvende Samsung Galaxy Note 7-telefoner grundet fare for eksplosion.

Både Royal Caribbean og Carnival er blandt de krydstogtselskaber, der nu vil gøre det forbudt at anvende den meget omtalte Samsung Galaxy Note 7 på deres skibe.

Årsagen er frygten for overophedning af telefonerne, der i sidste ende kan forårsage eksplosioner. Samsung-telefonerne blev tilbagekaldt i sidste måned, fordi flere forbrugere havde oplevet eksplosioner grundet en fejl i telefonens batteri.

”Gæster og ansatte, der anvender en Samsung Galaxy Note 7, påkræves at slukke telefonen og tage den fra en eventuel oplader. Samtidig skal al aktivitet på telefonen, der kan forårsage at aktivere enheden, slukkes,” skriver Carnival på sin hjemmeside.

Også det tyske krydstogtselskab AIDA advarer om brugen af telefonen på deres skibe.

”Jeres sikkerhed er vores prioritet. Derfor vil vi gerne gøre jer opmærksom på den risiko, der er, når I anvender telefonen ombord,” lyder det i en sikkerhedsmeddelelse til gæster ombord på skibene.

Senest blev et Southwest Airlines-fly på vej til Baltimore onsdag i sidste uge evakueret, fordi en Samsung-telefon var eksploderet i kabinen. På trods af, at telefonen var slukket, begyndte den at udsende røg, skriver theverge.com

Forbuddet fra Carnival omfatter alle rederiets varemærker, bl.a. Cunard, Holland America Line, Princess Cruises, Seabourn, P&O Cruises og Costa Cruises.