- STANDBY.dk - https://standby.dk -

Luksus på udsalg

Alt tyder på at strømmen af rabattilbud vil vokse betydeligt i de kommende uger, men allerede nu tilbyder  luksusresortet Sandals Grande Ocho Rios på Jamaica en uge for to i januar til lavpris. Førpris: 32.000 kroner. Nu: 12.800 – incl. personlig butler, alle måltider og ubegrænsede drikkevarer. Hertil gavekort på spa til en værdi af 1.500 kroner. Fly og afhentning i lufthavnen med Rolls-Royce er dog ikke includeret i prisen, skriver Dagens Næringsliv. 

Man kan også få sig en weekend på det fem-stjernede New York Plaza til halv pris.  

”Der er ingen tvivl om, at det amerikanske marked er meget påvirket af den finansielle situation. Derfor må aktørerne, som ellers har henvendt sig til velhavere, nu ud at finde nye markedssegmenter”, siger Dag Åge Karlsen, daglig leder i norske Select Travel, et rejsebureau med speciale i dyre rejser med høj kvalitet.  

Også på flodkrydstogter presser mangelen på amerikanske gæster priserne ned:

”Vi har netop fået besked om prisreduktion på 25% på flere flodkrydstogter i Europa i april med femstjerners skibe. Det er formentlig reduktionen blandt de amerikanske gæster som gør det”, mener Solbjørg Brandsgård hos Escape Travel.  

Skrevet af Flemming Juul