- STANDBY.DK - https://standby.dk -

Marchal kåret som årets bedste restaurant

Hotel d’Angleterres Michelin-restaurant Marchal blev søndag aften kåret som Årets Restaurant af Den Danske Spiseguide ved en gallafest på Hotel Frederiksminde i Præstø.

Hotel d’Angleterres Michelin-restaurant Marchal blev søndag aften kåret som Årets Restaurant af Den Danske Spiseguide ved en gallafest på Hotel Frederiksminde i Præstø.

Ifølge Den Danske Spiseguides redaktør Bent Christensen er det helhedsindtrykket, som udløser prisen: ”Det er den entusiasme, der er til stede, og kombinationen af køkken, vinliste, atmosfære og service. Der er intet, der falder igennem. København har fået en hotelrestaurant i international topklasse”.

Restaurant Marchal åbnede i 2013 med Ronny Emborg som køkkenchef. Michelin-stjernen fra marts var hans anden. Marchal var nomineret sammen med AOC, Studio, Frederikshøj, Frederiksminde Hotel og Noma, skriver ekstrabladet.dk.

Restauranten vandt også prisen for Årets Oste, mens Torsten Vildgaard fra Studio i København blev kåret som Årets Kokkeprofil, mens Nordisk Spisehus i Aarhus blev Årets Frokostrestaurant. No 61 i Odense er Årets Bistro/Brasseri, mens Frederiksminde Hotel fik prisen for Årets Bo&Spis adresse.