- STANDBY.DK - https://standby.dk -

MyCruise.dk snart største spiller på krydstogtmarkedet

MyCruise.dk har pr. 1. oktober overtaget krydstogtsaktiviteterne i Sunway Seatravel og bliver dermed et af de stærkeste bureauer i et stadigt voksende marked.

Med virkning fra 01. oktober 2010 har det Frederiksbergbaserede krydstogtrejsebureau MyCruise.dk opkøbt alle krydstogtaktiviteter i Sunway Seatravel.

 

”Med dette opkøb bliver MyCruise en af de største spillere på markedet,” forklarer en glad administrerende direktør i MyCruise, Gitte Sørensen, til Stand By.
”Som markedet ser ud nu, er vi 2. størst på salg af MSC Cruises, størst på Norwegian Cruise Line og størst eller 2. størst på Costa Cruises,” fortæller Gitte Sørensen, der sammen med tre partnere officielt startede MyCruise.dk 1. april 2008.

 

Med opkøbet af Sunway Seatravel udvides ejerkredsen med endnu et medlem, nemlig Mads Bygballe Christiansen, der igennem de seneste år har stået i spidsen for Sunway Seatravel. Med i handlen var også en af branchens mest erfarne krydstogtsælgere, Lone Andreasen.

 

”Jeg kan selvfølgelig ikke oplyse noget om økonomien bag, men jeg kan fortælle, at det var en nem beslutning og forhandlingerne har kun været undervejs i godt seks uger. Sunway Seatravel passer perfekt i MyCruise.dks strategiske ønske om at styrke sin position på det danske marked. Vi er med købet klar til væksten og ser frem til at kunne servicere den øgede efterspørgsel på krydstogter i Danmark, med en bred vifte af krydstogter over hele verden og med nogle af branchens mest erfarne medarbejdere om bord,” siger Gitte Sørensen.

Skrevet af Anne Orholt