- STANDBY.dk - https://standby.dk -

Narkomaner fik flyselskab til at skifte adresse i København

FLYSELSKABER: Området omkring Nyropsgade i København har for mange narkomaner. Det fik Star Alliance-medlemmet Singapore Airlines til at flytte til Grønnegade ved Kgs. Nytorv.

Fra housewarming hos Singapore Airlines i København, fra venstre selskabets salgsdirektør, Allan Hoffery, Ingrid Emonds, i dag hos Brandsrup Travel, men for 35 år siden, da Singapore Airlines åbnede på København, hos Master Travel, hvor hun som den første bookede rejser med flyselskabet, samt bureauchef i Nyhavn Rejser, Lars Mathiasen.

FLYSELSKABER: Området omkring Nyropsgade i København har for mange narkomaner. Det fik Star Alliance-medlemmet Singapore Airlines til at flytte til Grønnegade ved Kgs. Nytorv.

”Efterhånden blev området ved Nyropsgade stadig mindre attraktivt. Det var ikke optimalt at have kundebesøg, når vores gæster skulle passere narkomaner som fiksede i vores trappeopgang. Derfor begyndte vi for et år siden at kigge efter nye lokaler til vores 13 medarbejdere i København – herudover har vi yderligere seks ansatte i Københavns Lufthavn. De nye lokaler har vi fundet her i Grønnegade,” sagde Singapore Airlines’ salgsdirektør, Allan Hoffery til standby.dk, da Star Alliance-medlemmet i går holdt housewarming i sine nye lokaler i Grønnegade ved Kgs. Nytorv.

I øvrigt opgraderer Singapore Airlines efter sommerferien sine Boeing B777’ere, som betjener de fem flyvninger om ugen mellem Singapore og Københavns Lufthavn – i tæt samarbejde med SAS.

De nye kabiner på økonomiklasse og business class vil betyde introduktion af fladsenge på business class. Om prisen bliver den samme, har Singapore Airlines endnu ikke fået at vide fra hovedkontoret.

Ud over selve Singapore skal kunderne på selskabets eneste rute til Norden bl.a. videre til Australien, Bali, det sydlige Thailand og Malaysia.

Sidste år fejrede Singapore Airlines 35 års jubilæum på København – eneste destination i Norden.