152 sale til dit arrangement

ADVERTORIAL: Nordisk Film Biografer afholder årligt over 1.000 forskellige arrangementer i sine 152 sale fordelt på 22 biografer. Få et skræddersyet arrangement i biografen.

Nordisk Film Biografer kan meget mere end blot at vise de seneste film på det store lærred. Faktisk kan kædens 22 biografer i hele landet rumme alle typer af begivenheder med 10 til +1000 deltagere, heriblandt møder/konferencer, eksklusive forpremierer for virksomheder og mange andre typer af events som f.eks. produktlanceringer, foredrag/kursus eller undervisning.

Vi tilbyder hele 22 biografer med i alt 152 sale i varierende størrelser, som alle har det bedste inden for lyd, lærred og komfort til møder, events, kurser og konferencer. Vi kan tilbyde moderne faciliteter som mange af de traditionelle mødesteder ikke har mulighed for – blandt andet meget store lærreder med fuldt udsyn for samtlige deltagere, lyd og teknik i topklasse, behagelige biografstole, centralt placerede biografer med gode til/adgangsforhold samt parkering indenfor kort afstand. Læs mere her: https://www.nfbio.dk/business/Konference

Vores erfarne event-team tager hånd om både arrangører og gæster med stor dedikation, indlevelse og sparring i hele forløbet. Vores servicemindede personale i alle biografer tilfører arrangementerne det lille ekstra som mange gæster sætter pris på.

I 2017 var vi værter for over 1.000 forskellige arrangementer i hele landet, alt fra forpremierer til store konferencer – så det er et team med stor erfaring i at skræddersy løsninger for vores gæster og samarbejdspartners.

Desuden tilbyder Nordisk Film Biografer Business også de populære gavebilletter som virksomheder kan bruge til mange forskellige formål. De er meget populære som præmier til konkurrencer, som julegaver til medarbejdere eller leverandører samt hvis man ønsker at give et klap på skulderen til kollegaer der fortjener lidt ekstra. Gavebilletterne kan indløses i mere end 50 biografer landet rundt og kan kombineres med popcorn/sodavand såfremt dette ønskes. Læs mere om gavebilletter her: https://www.nfbio.dk/business/Kob-Gavebilletter

 

Udarbejdet af  Travelmedia Nordics salgsafdeling i samarbejde med den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold.