- STANDBY.dk - https://standby.dk -

Nordsjælland får nyt konferencecenter

Næste uge genåbnes Kokkedal Slot – der investeres trecifret millionbeløb i slottet nord for København, som satser på konferencer og andre arrangementer med mulighed for overnatning.

Tirsdag i næste uge slår den nye version af det gamle Kokkedal Slot dørene op for første del af sit nye liv – det bliver som eksklusivt mødested for alt fra møder og konferencer til private arrangementer som bryllupper. I første omgang kommer der ni suiter i hovedbygningen – frem til år 2013 kommer der flere værelser i to længer ved hovedbygningen. I alt bliver der 63 værelser.

 

”Kokkedal Slot – Copenhagen” bliver det officielle navn, der er nemlig også et Kokkedal Slot i nordjyske Brovst.

 

Adm. direktør for Kokkedal Slot Copenhagen er kendt ansigt i den danske hotelbranche; 42-årige Susanne Åberg (foto) har tidligere været direktør i bl.a. Arp-Hansen Hotel Group, landechef for hotelkæden Best Western i Danmark, konsulent hos det rådgivende ingeniørfirma Carl Bro og indtil maj sidste år direktør for det store First-hotel på Vesterbrogade i København.

 

Kokkedal Slot får til at starte med 15 medarbejdere, men der hyres flere når der er store arrangementer.

 

”Allerede nu er alle fredage og lørdage booket i julemåneden. Efter det blev kendt, at slottet genåbner med sit nye koncept, har der været en ekstrem efterspørgsel – fra firmaer til bryllupsarrangører,” siger Susanne Åberg til takeoff.dk og tilføjer, at Kokkedal Slot forventer årlig omsætning på trecifret millionbeløb.

 

Slottet bliver ikke stjerne-klassificeret, men niveauet bliver femstjernet, siger Susanne Åberg.

 

Slottets hovedbygning stammer fra 1766 – i hovedbygningen kommer syv normale suiter og to større, prisen for en standardsuite bliver ca. 1.500 kr. pr. nat.

 

”Vores produkt bliver eksklusivt, men til at betale. Vi har allerede nu stor interesse for virksomheder i området, der kan have f.eks. udenlandske gæster overnattende hos os, dermed skal de ikke længere ind mod byen for at finde et hotel,” siger Susanne Åberg.

 

Til foråret åbner yderligere 18 værelser i en ombygget staldbygning – og frem til år 2013 kommer slottet op på samlet 63 værelser samt en stor spa-afdeling.

 

Men Kokkedal Slot, der ligger tæt på Hørsholm Golfklub, vil også tiltrække konferencer og private selskaber.

 

Slottets fire største lokaler har hver plads til ca. 100 personer – hertil kommer en række mindre, tematiserede mødelokaler samt gourmetrestaurant.

 

Kokkedal Slot ejes nu af direktør Jan Kjær fra det store bygge- og entreprenørfirma Kjær & Lassen.

Skrevet af Henrik Baumgarten