Nu kan du genopleve ‘One Night in Bangkok’

ADVERTORIAL: Den legendariske musical Chess genopsættes i Londons West End for første gang i over 30 år.

(Advertorial fra Ticmate)

Chess, som er skrevet i 1984 af ABBA-sangskriverne Benny Andersson og Björn Ulvaeus og Tim Rice (Jesus Christ Superstar, The Lion King, Evita), er en historie om kærlighed og politisk intrige, der foregår i slutningen af 1970’erne/starten af 1980’erne med den kolde krig som bagtæppe, hvor de to supermagter forsøger at manipulere et internationalt skakmesterskab for at nå deres egne politiske mål.

To af de største skakmestre i verdenen – en amerikaner og en russer – kæmper om verdensmestertitlen, mens de er i overhængende fare for at blive brikker i et politisk spil, som deres respektive regeringer står bag. Samtidig kompliceres situationen yderligere, da de hvirvles ind i et trekantsdrama med en bemærkelsesværdig kvinde, som er flygtning fra Ungarn.

Musicalen inkluderer de internationale hitsingler I Know Him So Well og One Night In Bangkok samt numrene Anthem, Someone Else’s Story, Heaven Help My Heart og Pity The Child, og musikken udføres af operakompagniet English National Operas prisvindende orkester og kor, dirigeret af John Rigby og med koreografi af Stephen Mear.

Denne nye West End-produktion instrueres af Laurence Connor, som tidligere har instrueret blandt andet School of Rock og Miss Saigon på Broadway og i West End, Les Misérables på Broadway samt den internationale Jesus Christ Superstar-arenaturné. Dette er den fjerde produktion i samarbejde med ENO af Michael Linnit og Michael Grade.

Flere oplysninger og billetbestilling hos Ticmate.

Udarbejdet af  Travelmedia Nordics salgsafdeling i samarbejde med den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold.