- STANDBY.dk - https://standby.dk -

Ny koncernchef

Estonian Air har udpeget Tero Taskila til koncernchef fra 1. juli 2011.

Han kommer fra stillingen som kommerciel direktør i Air Baltic.

 

”Estonian Air kom godt gennem den økonomiske krise. Flyselskabet er positioneret til at udvide virksomheden, og vi vil styrke vores netværk af direkte flyvninger til og fra Estland. Hvis det skal lykkes, skal vi blive bedre lyttere og holde en god balance mellem forventninger og de reelle muligheder”, siger Tero Taskila.

 

Tero Taskila startede sin karriere i luftfartsbranchen i Finnair hvor han arbejdede med både ground handling, IT og netværksplanlægning. Siden blev han chefkonsulent i Lufthansa Consulting. Før han kom til Estonian Air, har han i de seneste fem år arbejdet for Qatar Airways, Gulf Air og Air Baltic.

Skrevet af Flemming Juul

Ny koncernchef

Posted By Flemming Juul On In Nyheder | No Comments

Espen Asheim er tiltr├ądt som ny koncernchef i VIA Travel Group.

”Bestyrelsen har haft en håndfuld meget kvalificerede skandinaviske kandidater, og er godt tilfredse med valget af Espen Asheim som ny koncernsjef”, siger bestyrelsesformand i VIA Travel Group, Frode Strand-Nielsen.

 

Espen Asheim har fra sit virke som adm. direktør i Elektroskandia, Canal Digital og Telenor CTV bred erfaring fra distributionsvirksomheder. Han har også tidligere erfaring som konsulent fra Accenture og eScienza.

 

Han er uddannet civiløkonom/MBA fra University of Oregon og Texas A&M University.

Skrevet af Flemming Juul