Lufthavn tilbageholder fly efter konkurs

LUFTFART: En Boeing B757 fra krakket russisk flyselskab må ikke forlade lufthavn før mellemværende på tre millioner dollars er afviklet.

Lufthansa fortsætter med jumbojet på indenrigsrute

LUFTFART: Efter airberlin krakkede sidste måned begyndte Lufthansa blandt andet at trafikere den tunge indenrigsrute mellem Berlin og Frankfurt med Boeing B747-400. Lufthansa fastholder brugen af B747 på ruten i hvert fald frem til jul.

Milliarder af flysæder på indenrigsruter

LUFTFART: Der udbydes i år på verdensplan 6,2 milliarder flysæder på alverdens indenrigsruter. USA er det største marked – men Australien har flest indenrigssæder per indbygger, viser ny undersøgelse.

airBaltic får ny flytype på København

LUFTFART: Det lettiske flyselskab er søsætningskunde på CS300 og indsætter fra næste forår typen på ruten til København. Stadig forhandlinger om fremtidige ejerstruktur for airBaltic.

FLERE NYHEDER AIRLINES

Kritik af BA for ny boarding-politik

LUFTFART: British Airways får tæv på sociale medier som følge af ny boarding-procedure. Ændringen træder i kraft 12. december og betyder at passagerer med de billigste billetter kommer sidst ombord.

Aer Lingus får nye destinationer i USA

LUFTFART: Det irske flyselskab har godt nok ingen rute fra Dublin til Københavns Lufthavn, men næste år åbner det mindst to nye USA-ruter. Der er en god fordel ved at flyve med Aer Lingus til USA…

VEJRET I DAG

København
few clouds
8.4 ° C
9 °
8 °
87%
4.6kmh
20%
tors
7 °
fre
8 °
lør
6 °
søn
7 °
man
5 °