14.6 C
København
tirsdag 22. august 2017

NYHEDER CRUISE

Krydstogtselskaber tjener lidt mere pr. passager

CRUISE: Krydstogtbranchens tre store, Carnival, Norwegian Cruise Line og Royal Caribbean Cruise Lines, tjente i år lidt mere på passagerernes daglige forbrug på skibene. Men samlet blev det til rigtig mange penge.

Danskerne er ved at være mættet med krydstogter

CRUISE: Det samme gælder nordmænd og svenskere, ikke mindst falder tallet i vort eget område op langs den norske kyst og til Baltikum. Vi vil have solskin, hvis vi skal på krydstogt.

DFDS får flere særarrangementer

CRUISE: Mens kahytterne ofte er fyldte om sommeren, er der igen i efteråret varierede tilbud hos rederiet mellem København og Oslo. Der er alt fra ’bøf-konkurrence’ til ’heavymetal-cruise’. Koncert med Kim Larsen blev udsolgt samme dag, den blev sat til salg.

Hurtigruten har kurs mod rekordsommer

CRUISE: Hurtigruten, der primært sejler langs den norske kyst, har i år fået bookinger på rejser med sine 11 skibe for ca. 400 mio. norske kr. mere end på samme tid sidste år. Rederiet har en forklaring på fremgangen.

FLERE NYHEDER CRUISE

Krydstogtrekord i Skagen

CRUISE: I dag har Skagen besøg af årets største krydstogtskib med næsten 4.000 gæster. Skagen har i år tæt på 300 pct. flere krydstogtanløb og krydstogtgæster i forhold til sidst år. Også stor fremgang i Københavns Havn.

Marriott til søs med krydstogter

CRUISE: Luksusvaremærke under verdens største hotelkæde, Marriott, vil fra 2019 være klar med det første af tre mindre krydstogtskibe, der kan komme ind til mindre destinationer.
Top banner

VEJRET I DAG

København
broken clouds
14.6 ° C
15 °
14 °
82%
5.7kmh
75%
ons
19 °
tors
19 °
fre
18 °
lør
24 °
søn
22 °