14.6 C
København
tirsdag 22. august 2017

DEBAT

’Femern-forbindelse bliver milliard-gevinst’

DEBAT: ”Højtråbende kræfter i medierne, herunder Scandlines, mener, at den faste Femern-forbindelse er en tåbelig investering. Men den vil give enorme økonomiske og samfundsmæssige gevinster,” siger kendt rejsebrancheanalytiker.

’Ryanair bruger kreative svindelmetoder’

DEBAT: I mandags skrev Ejvind Olesen i en klumme på standby.dk, at en betænkning om europæisk luftfartsstrategi ikke har nogen gang på jorden. ”Som pennefører på de dele af betænkningen, som omhandler sociale forhold, må jeg tage til genmæle, skriver socialdemokratisk medlem af Europa-Parlamentet Ole Christensen.

Fantastiske forventninger er altid størst – også til jul

JULEKLUMME: I rejsebranchens forunderlige verden er ikke alle parate til at sige, hvad de ønsker sig allermest. Men så må vi jo gætte. På fantasiens vinger.

Københavns Lufthavn må løfte sammen med flyselskaberne

WEEKENDKLUMME: Uanset hvor godt og hvor stor fremgang, der er i Københavns Lufthavn, nytter det så lidt, hvis man kriges mere indbyrdes end man hjælper hinanden til vækst og arbejdspladser. Den vigtigste opgave er ikke at skabe udbytte, som sendes til australske og canadiske investorer.

MERE DEBAT

Så gik uge 33

Som altid var der en række nyheder og begivenheder i ugens løb af betydning for rejsebranchen. Nogle mere alvorlige end andre. Vi følger op på Tyrkiet, OL, DFDS, British Airways og hotelvaner.

Scandlines afviser kritik

DEBAT: Sidste uge havde rejsebrancheanalytiker Ole Egholm stor kritik af Scandlines på standby.dk – den besvares nu kort af rederiets adm. direktør.
Top banner

VEJRET I DAG

København
broken clouds
14.6 ° C
15 °
14 °
82%
5.7kmh
75%
ons
19 °
tors
19 °
fre
18 °
lør
24 °
søn
22 °