DEBAT

Er aftaler mellem virksomheder og luftfart blevet overflødige?

DEBAT: De seneste årtier er flyprisen faldet drastisk og udgør i dag kun en lille del af de samlede direkte og indirekte omkostninger til virksomhedernes rejser. Samtidig er de rejsendes sikkerhed og velvære blevet en mere central del af virksomhedernes CSR-politik.

Forbrugerombudsmanden har aldrig set en negativ rejseartikel

TIRSDAGSKLUMME: ”Derfor skal det stå i toppen, hvis turen er betalt og har et kommercielt sigte,” fastslår hun. – Besynderligt, hvis pressen inviteres med, uden at formålet er at sælge en rejse. Og hvad med biler og kultur med film, teater, litteratur og sport, som anmeldes? Har de ikke et kommercielt formål?

Singler giver dårligere økonomi på krydstogtskibe

DEBAT: Jo flere, der er ombord, desto gladere er både rederi og de ansatte. Men trenden er helt klar. Der kommer flere singler.

Hvordan flyselskaberne mistede kontrollen med deres salg og distribution

DEBAT: Og kan de nogensinde vinde den tilbage?

MERE DEBAT

’Femern-forbindelse bliver milliard-gevinst’

DEBAT: ”Højtråbende kræfter i medierne, herunder Scandlines, mener, at den faste Femern-forbindelse er en tåbelig investering. Men den vil give enorme økonomiske og samfundsmæssige gevinster,” siger kendt rejsebrancheanalytiker.

’Ryanair bruger kreative svindelmetoder’

DEBAT: I mandags skrev Ejvind Olesen i en klumme på standby.dk, at en betænkning om europæisk luftfartsstrategi ikke har nogen gang på jorden. ”Som pennefører på de dele af betænkningen, som omhandler sociale forhold, må jeg tage til genmæle, skriver socialdemokratisk medlem af Europa-Parlamentet Ole Christensen.

VEJRET I DAG

København
few clouds
8.4 ° C
9 °
8 °
87%
4.6kmh
20%
tors
7 °
fre
8 °
lør
6 °
søn
7 °
man
5 °