14.5 C
København
torsdag 29. juni 2017

DEBAT

’Ryanair bruger kreative svindelmetoder’

DEBAT: I mandags skrev Ejvind Olesen i en klumme på standby.dk, at en betænkning om europæisk luftfartsstrategi ikke har nogen gang på jorden. ”Som pennefører på de dele af betænkningen, som omhandler sociale forhold, må jeg tage til genmæle, skriver socialdemokratisk medlem af Europa-Parlamentet Ole Christensen.

Fantastiske forventninger er altid størst – også til jul

JULEKLUMME: I rejsebranchens forunderlige verden er ikke alle parate til at sige, hvad de ønsker sig allermest. Men så må vi jo gætte. På fantasiens vinger.
Expedia-BANNER-651x150 juni 2017

Københavns Lufthavn må løfte sammen med flyselskaberne

WEEKENDKLUMME: Uanset hvor godt og hvor stor fremgang, der er i Københavns Lufthavn, nytter det så lidt, hvis man kriges mere indbyrdes end man hjælper hinanden til vækst og arbejdspladser. Den vigtigste opgave er ikke at skabe udbytte, som sendes til australske og canadiske investorer.

Så gik uge 33

Som altid var der en række nyheder og begivenheder i ugens løb af betydning for rejsebranchen. Nogle mere alvorlige end andre. Vi følger op på Tyrkiet, OL, DFDS, British Airways og hotelvaner.
Top banner

MERE DEBAT

Scandlines afviser kritik

DEBAT: Sidste uge havde rejsebrancheanalytiker Ole Egholm stor kritik af Scandlines på standby.dk – den besvares nu kort af rederiets adm. direktør.

Scandlines – til skade for Europa

DEBAT: Konkurrencelovgivning, maksimumpris og overvågning af Scandlines til den faste Femern-forbindelse er klar, ønskes af direktør i Dansk Brancheanalyse i dette debatindlæg.
Top banner

VEJRET I DAG

København
light intensity shower rain
14.5 ° C
15 °
14 °
72%
10.3kmh
75%
fre
17 °
lør
17 °
søn
15 °
man
16 °
tirs
16 °