14.6 C
København
tirsdag 22. august 2017

NYHEDER HOTEL / MICE

Aarhus får sit hidtil største overnatningssted

HOTELLER: Hastigt voksende københavnsk hotelgruppe åbner boutique-hostel i Aarhus. Forventer over 130.000 årlige overnatninger. Konceptet skal gerne ud i Europa. Kæden er også på vej med to nye hoteller i København, bl.a. sit første 5-stjernede.

Konference om øget vækst i Danmark

MICE: ”Hvor skal væksten komme fra?,” spørger alliancen Fem Styrker, der tæller fem vægtige eksporterhverv, bl.a. Horesta. Med deltagelse af bl.a. ministre, partiformænd og eksperter er der på onsdag gratis konference om emnet.

Hotelkæde udvider

HOTELLER: Voksende dansk hotelkæde, der håber at have 20 hoteller i 2020, er klar med nyt projekt. ”Men vi skal også have mere kapacitet i København og Aarhus,” siger ejeren. Kæden er på vej med tre nye hoteller – herunder et uden for Danmark.

Disney får Star Wars-hotel

HOTELLER: ”May the force be with you.” Disney på vej med nye Star Wars-områder i Disneyland ved Los Angeles i Californien og Disneyworld ved Orlando i Florida – sidstnævnte får et Star Wars-hotel i 2019.

FLERE NYHEDER HOTEL / MICE

Tyskere giver stor dansk hotelsommer

HOTELLER: Danmarks Statistik har netop præsenteret overnatningstal for danske hoteller i juni. Tallet viser samlet 4,6 pct. flere overnatninger i forhold til samme måned sidste år.

Kendisser gav modeopvisning

HOTELLER: Der var mange kindkys, ugebladsfotografer og kendisser som Cecilie Hother og Maria Montell på catwalken da overklassehotel nord for København tog forskud på den igangværende Copenhagen Fashion Week.
Top banner

VEJRET I DAG

København
broken clouds
14.6 ° C
15 °
14 °
82%
5.7kmh
75%
ons
19 °
tors
19 °
fre
18 °
lør
24 °
søn
22 °