NYHEDER HOTEL / MICE

Storhotel renoveres for 70 millioner kroner

HOTELLER: Clarion Hotel Copenhagen Airport, det tidligere Hilton, er i gang med omfattende renovering, der blandt meget andet giver fem ekstra værelser. Og så vil hotellet gerne være mere kendt.

Fra rejseforsikring til hotelejer

HOTELLER: Baseret på gæsteanmeldelser kårede søgemaskinen Trivago forleden Danmarks Bedste Hoteller 2018. Der var fem kategorier – og det bedste 3-stjernede ejes i dag af kendt person fra rejsebranchen.

Best Western i gang med stor digital satsning

HOTELLER: Best Western Hotels & Resorts er ved at rulle en ny, global hjemmeside ud, hvor hotelgæster i Skandinavien bliver blandt de første til at opleve det nye indhold.

Nyt eventkoncept vil prøve kræfter med Danmark

MICE: Svensk møde- og eventvirksomheden vil nu også ekspandere i Danmark. Kendt profil i den danske rejsebranche har franchise til konceptet – og er allerede godt i gang.

FLERE NYHEDER HOTEL / MICE

Familie sagsøger Marriott efter tragisk dødsulykke

HOTELLER: I april omkom 5-årig dreng da han kom i klemme og blev mast i roterende restaurant på et Westin-hotel i Atlanta – Westin er en del af Marriott-koncernen, verdens største hotelgruppe.

Chef-rokade i kendt hotelkæde

HOTELLER: Hastigt voksende dansk hotelkæde, der snart får første 5-stjernede hotel, laver rokade blandt sine hotelchefer.

VEJRET I DAG

København
few clouds
8.4 ° C
9 °
8 °
87%
4.6kmh
20%
tors
7 °
fre
8 °
lør
6 °
søn
7 °
man
5 °