NYHEDER HOTEL / MICE

Hotelnavnet gør det ikke alene

WEEKENDKLUMME: Koncernchef for BC Hospitality Group, Allan Agerholm, satte brand i sindene, da han udtrykte sig i stærke vendinger om Københavns Lufthavns dispositioner, og at han nu vil gøre indsats for, at Hilton hurtigst muligt vender tilbage til Danmark.

Dansk hotel kandidat til fornem pris

HOTELLER: Sammen med 12 andre europæiske hoteller er nyrenoveret københavnsk hotel blandt finalisterne til kendt livsstilsmagasins årlige priser til verdens bedste byhoteller.

Min nat med flade Anna

WEEKENDKLUMME: Kan det mon være inspiration for danske hoteller, selv om det kan medføre pinlige forvekslinger for personalet, som på et hotel i Madrid?

Hotelsommeren slog rekord

HOTELLER: Trods et trist sommervejr lykkedes det de danske hoteller at tiltrække rekordmange gæster i år. Med over 5,3 mio. hotelovernatninger i juni, juli og august blev sommerrekorden fra 2016 slået med over 128.000 overnatninger, viser nye tal fra Danmarks Statistik. Dansk Industri utilfreds med årets samlede fremgang.

FLERE NYHEDER HOTEL / MICE

Hotel får løbeklub

HOTELLER: To gange om ugen tilbyder de københavnske søsterhoteller Kong Arthur og Ibsens Hotel sine gæster at komme med på en løbetur sammen med hotellernes medarbejdere i Ni’mat Running Club.

Ønsker Hilton tilbage til København

HOTELLER: Hilton kan være på vej tilbage til Danmark – måske både i København og Aarhus. ”Det kunne være super at få et af verdens stærkeste hotelvaremærker tilbage efter Københavns Lufthavns fuldstændigt tåbelige beslutning om at smide dem ud,” lyder det fra koncernchefen for BC Hospitality Group, Allan Agerholm.

VEJRET I DAG

København
light intensity drizzle rain
11.4 ° C
12 °
11 °
100%
1kmh
75%
søn
12 °
man
12 °
tirs
9 °
ons
8 °
tors
7 °