14.6 C
København
tirsdag 22. august 2017

NYHEDER TURISME

Ny busrute i hastig vækst

TURISME: Sidste måned havde Molslinjen premiere på sin nye hurtigbus-rute fra København til Aarhus med 44 afgange om ugen. Men efterspørgslen har været så stor, at der nu er ca. 70 med ca. 5.600 sæder om ugen.

Charterbureau sælger 50 pct. flere rejser med rutefly

TURISME: Charterflyene var denne sommer propfyldte i Danmarks største charterbureau. Det har øget salget af ’pakketerede rejser’ – typisk rutefly og hotel. Sidste år sendte danske charterbureauer ca. 53.000 gæster af sted med rutefly

Københavns Lufthavn kårer bedste taxiselskab

TURISME: Ved brug af ’mystery shoppers’ har Københavns Lufthavn fundet seneste kvartals bedste taxaselskab, bedømt via 26 kriterier.

Sammenkomst om Prince

TURISME: Musikeren Prince Rogers Nelson, der døde sidste år som 57-årig af mulig overdosis, er i centrum når Discover America Danmark den 23. august har fokus på ikonet fra Minneapolis. Hans hjem, Paisley Park, er nu et museum.

FLERE NYHEDER TURISME

Forbrugerne afgør i år vinderne af Danish Travel Award

TURISME: Når Cirkusbygningen i København den 4. oktober er ramme om 23. udgave af Danish Travel Awards, har kun forbrugerne i et udvidet Danmarks-panel stemt. Der er stadig plads til medsponsorer af den festlige aften.

Ny analyse studerer danskernes rejsevaner

TURISME: Det danske analyseinstitut Epinion.dk krydstjekker danskernes bookingadfærd og måden at søge information og inspiration til næste ferie. De er under hastig forandring, mener Epinion i sin seneste ’Sådan Rejser Danskerne’-analyse for 2016.
Top banner

VEJRET I DAG

København
broken clouds
14.6 ° C
15 °
14 °
82%
5.7kmh
75%
ons
19 °
tors
19 °
fre
18 °
lør
24 °
søn
22 °