14.5 C
København
torsdag 29. juni 2017

NYHEDER TURISME

Har besøgt Disneyland 2.000 dage i træk

TURISME: Jeff Reitz fra Californien er mere end normalt glad for Disneyland tæt på Los Angeles – faktisk kunne han forleden fejre at have besøgt den store forlystelsespark 2.000 dage i træk.

Højhastighedstog skal snuppe flypassagerer

TURISME: På 25 år er antallet af passagerer på Tysklands højhastighedstog steget fra 10 til 80 mio. om året. Til december åbner endnu to strækninger mellem tyske storbyer.
Expedia-BANNER-651x150 juni 2017

Ferie-svindler står til kæmpe bøde

TURISME: USA’s telemyndigheder klar med bøde på ca. 800 mio. kr. til svindler, som stod bag robotter, der foretog 96 mio. ulovlige ’robocalls’, opringninger med ’ferietilbud’. Angiveligt fra kendte firmaer i rejsebranchen, som intet havde med sagen at gøre.

Mission Impossible

WEEKENDKLUMME: TUI har sat sig for at løse sommerferiens store irritationsmoment med reserverede solsenge, men det er en umulig opgave uden at genere kunderne.
Top banner

FLERE NYHEDER TURISME

Viktors Farmor på Michelin jagt

ANKENÆVNET: ”Når øjnene er mætte, byder vi på Michelin for maven”, lyder det i omtalen af en trekking rejse: ”Italien gastronomi og vandring” i Abruzzo. Ingen stjerner for det initiativ, hverken fra klageren eller fra Michelin.

Molslinjen fjerner bilister fra motorveje

TURISME: Flere bilister bruger vandvejen mellem Jylland og Sjælland. Molslinjen har i årets fem første måneder flyttet 92 mio. bil-km fra det trafikerede vejnet.
Top banner

VEJRET I DAG

København
light intensity shower rain
14.5 ° C
15 °
14 °
72%
10.3kmh
75%
fre
17 °
lør
17 °
søn
15 °
man
16 °
tirs
16 °