NYT JOB

Rejsekonsulent til MyPlanet

Er du en dygtig sælger med passion for rejser? Motiverer det dig at nå dine mål, samtidig med at du stræber efter altid at give kunden en fantastisk oplevelse? Vil du gerne samarbejde med nogle af landets dygtigste rejsekonsulenter? Så har du nu en enestående mulighed for at blive en del af vores team i Århus!

Reservation & Ticketing Agent and Sales Executive

APG Network the World´s largest GSA airline representation with over 100 offices covering more than 170 countries is expanding in both Stockholm and Copenhagen and need new colleagues

Reservation & Ticketing Agent and 2 Sales Executives

For one of our airline customers requiring dedicated staff members APG Scandinavia & Baltics invites applications

Vil du være en del af vores passionerede team?

Vi søger en fuldtidsreceptionist med hjertet på det rette sted for hvem, service er personlig og nærværende. Du skal være lidt af en jonglør, der både kan gribe og samtidig holde mange bolde i luften på én gang.

Rejsekonsulent til nyt C&C Travel kontor i Herning

Drømmer du om at være med til at starte noget nyt op? Motiveres du af salg? Har du lyst til at udvikle nye rejser? Så er her din chance for at være med fra starten, når C&C åbner nyt kontor i Herning.

Director of Sales til Københavns nye prestige hotel

Ønsker du at være med på en spændende rejse og være en del af opstarten, salgsstrategien og ikke mindst indsalget af koncepter og kreative tiltag til vores nye hotel centralt i København?

Sales Manager til Quality Hotel Høje Taastrup

Quality Hotel Høje Taastrup søger en udadvendt og erfaren Sales Manager.

General Manager søges til nyt prestige hotel

Københavns mest spændende job i hotelbranchen! General Manager søges til nyt prestige hotel i den ikoniske Posthus bygning, centralt i København.

Take Offer søger Sales Manager til barselsvikariat

Hvis en ung, dynamisk virksomhed med fart over feltet passer til dig og dine ambitioner, så kan Take Offer blive din næste arbejdsplads.

Kommunikationsmedarbejder søges til Nazar

På vegne af vores kunde søger Kelly en kommunikationsmedarbejder til Nazars hovedkontor beliggende i Malmø.

Yield Assistant (Sales & Product Coordinator) søges til Nazar

På vegne af vores kunde søger Kelly en Yield Assistant (Sales & Product Coordinator) til Nazars hovedkontoret beliggende i Malmø.

VEJRET I DAG

København
few clouds
8.4 ° C
9 °
8 °
87%
4.6kmh
20%
tors
7 °
fre
8 °
lør
6 °
søn
7 °
man
5 °