Opening Sales Manager, Scandic Kødbyen, København

0

Scandic Kødbyen.

Vi søger en top-energisk, målrettet og dygtig Opening Sales Manager til vores kommende hotel i København – Scandic Kødbyen.
Du bliver en vigtig del af Opening teamet på Scandic Support Office i København.
Din opgave bliver at planlægge samt facilitere salget og dermed sikre, at hotellet i Q4 2018 slår dørene op proppet til randen med den rigtige forretning.

Scandic Kødbyen
I København bygger vi Kødbyens første hotel nogensinde, som med sit unikke og utraditionelle design, vil blive en integreret del af det hippe kødbyen-miljø.
Det bliver en ny perle i vores portefølje, og kommer til at tilfører Scandic Danmark 370 værelser og mødefaciliteter,som samlet kan rumme op til 400 personer.

Stillingen
Som Opening Sales Manager har du en absolut nøglerolle for Scandic Kødbyen. Det bliver dit ansvar, i samarbejde med din salgskollega i Opening teamet, at lægge og gennemføre en solid salgs- og aktivitetsplan for hotellet. Du skal i samarbejde med den øvrige salgsorganisation sikre, at hotellet åbner sprængfyldt med den rigtige forretning på bøgerne, både på værelses- og konferencesiden. Her vil du selvfølgelig få den nødvendige support fra de øvrige kommercielle afdelinger. Det bliver dit ansvar i de kommende måneder frem mod åbningerne, at hele organisationen har hotellet top-of-mind og absolut øverst på prioritetslisten. Dvs. du skal fortælle historierne internt og eksternt, ligesom du i lighed med alle andre sælgere skal fremvise byggepladsen og til sin tid hotellet for nye og eksisterende kunder. Du bliver vores ekspert i marken, og det bliver dig, den øvrige salgsafdeling trækker på, når vigtige kunder skal have præsenteret hotellet.

Jobbet får reference til vores salgschef i København.

Kvalifikationer
Det er afgørende, at du har et højt energiniveau, og at du er dygtig og overbevisende i din måde at kommunikere på. Du er en story-teller og fremstår sikker og stærk både i dit salgsarbejde og i præsentationer og fremlæggelser. Du har gennemslagskraft, og så har du et godt kendskab til – og brænder for – hotelbranchen i det hele taget.

Ansøgning
Føler du dig fristet, efter du har læst dette, og er du lige ved at boble over ved tanken om at blive en vigtig del af denne hotelåbning, så send en kortfattet stærkt motiverende ansøgning sammen med dit CV ved klik på nedenstående link.

Deadline for ansøgning er den 14/8 2017. Der vil løbende blive udvalgt kandidater til samtale, så send din ansøgning hurtigst muligt.

Tiltrædelse snarest muligt.

Såfremt du har spørgsmål, eller blot er nysgerrig efter at høre mere, er du velkommen til at kontakte: Peter Hansen, salgsdirektør Scandic Danmark, på tlf.: +45 2368 0517(holder ferie i uge 28 og 29)

  Send ansøgning  

 

Hos Scandic ønsker vi at være en valgmulighed for så mange mennesker som muligt. Uanset hvem de er, hvordan de går klædt, hvor de kommer fra, eller hvor de er på vej hen, står vi op hver morgen for at levere en virkelig god hoteloplevelse til hver og en. Det handler om et venligt smil, en imødekommende atmosfære, ægte service og noget ud over det sædvanlige. For at opnå dette, mener vi, at det kræver dedikerede medarbejdere, der viser vejen, som udvikler og forbedrer virksomheden og er gode rollemodeller. Hos Scandic får du mulighed for at udvikle dig gennem inspirerende karriereveje, både i Danmark og i udlandet, og vi foretrækker, at du har lyst og potentiale til, at tage endnu et skridt videre i vores virksomhed.

Vil du være en del af dette? Så venter Scandic på dig!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz