Ras Al Khaimah – Upcoming destination for adventure-turisme i Mellemøsten

ADVERTORIAL: Ras Al Khaimah, det nordligste emirat i De Forenede Arabiske Emirater, tilbyder sine gæster en virkelig autentisk, arabisk oplevelse.

Ras Al Khaimah, det nordligste emirat i De Forenede Arabiske Emirater, tilbyder sine gæster en virkelig autentisk, arabisk oplevelse fra de gyldne strande, frodige mangrover og terrakotta-ørkener, til de tårnhøje Hajar-bjerge, der grænser op til Oman. I samspil med endeløse naturattraktioner og aktiviteter, kan Ras Al Khaimah bryste sig af en række arkæologiske udgravninger, der giver de besøgende et fascinerende indblik i den rige kultur, der stadig rummes i lokalbefolkningens hjerter.

Årets første halvdel bød på en udvidelse af adventure-turismen i det, der hurtigt er ved at blive kendt som regionens nye midtpunkt for adventure-turisme, og som for nylig blev tildelt prisen som Mellemøstens førende destination for adventure-turisme af World Travel Award, Middle East’s Leading Adventure Tourism Destination 2018. Jebel Jais Flight: Verdens længste svævebane bød over 10.000 gæster velkommen, og træder ind i sin næste fase i slutningen af dette år, hvor vi vil kunne byde på en ekstra svævebane, der øger kapaciteten, samt en forlystelsespark. Som reaktion på et stigende antal besøgende, er yderligere udvikling planlagt. Herunder en Luxury Mountain Camp med 37 pladser, der forventes færdig i december 2019 og et Survival Training Academy, der forventes klar i 3. kvartal 2019 samt 64,72 km vandre- og mountainbikespor, der åbner næste år.

RAKTDA styrker desuden sit udbud indenfor MICE, sport og events i 2018 og frem. I årets første halvdel blev den første Arabian Hotel Investment Conference (AHIC) afholdt i Ras Al Khaimah, og i sidste uge annoncerede RAKTDA, at sammenslutningen af uafhængige rejsearrangører (AITO) vil medbringe delegerede fra England til deres årlige konference i november. Prestigefyldte globale sportsbegivenheder bliver også i stigende grad tiltrukket af emiratet, og det er for nyligt blevet offentliggjort, at Ras Al Khaimah vil være vært for den store finale i årets European Tour Challenge Tour – også kendt som The Road to Ras Al Khaimah – i slutningen af oktober, hvilket markerer en vigtig milepæl for golf i emiratet.

Jebel Jais Viewing Deck Park byder på udsigt over Ras Al Khaimah i bjergtinde-højde

Ras Al Khaimah, det kommende adventure-emirat, har med åbningen af det nye udsigtsplateau nær toppen af Jebel Jais, som er det højeste bjerg i De Forenede Arabiske Emirater, forstærket sin appel som mål for endagsbesøgende, indenlandske turister, og ferieturister.

Dette er udstyret med syv udsigtsplateauer, fuldt udstyret med tolv kikkerter, så I kan nyde en fantastisk udsigt over Den Persiske Golf og de dybe, klippefyldte dale i Hajarbjergene fra en højde af 1.250 meter over havets overflade.

Besøgende kan desuden se turister prøve kræfter med Jebel Jais Flight, som er verdens længste svævebane, mens de nyder forfriskninger fra det særlige foodtruck-område.
Parken ses som en anden vigtig milepæl for Ras Al Khaimahs Vision 2019-turismestrategi, som har som mål at tiltrække en million besøgende ved udgangen af 2018. RAKTDA har investeret kraftigt i en række adventure- og wellness-produkter, som udnytter emiratets fantastiske vifte af naturrigdomme med særligt fokus på Jebel Jais og det omkringliggende område.

 

Udarbejdet af  Travelmedia Nordics salgsafdeling i samarbejde med den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold.