- STANDBY.dk - https://standby.dk -

Rekord med online salg hos SAS

Elisabeth Milton Hemmingsen.

Aldrig har der været et så stort salg på en enkelt dag, som da SAS kom tilbage efter dramatiske forhandlinger og lancerede en ny, kort kampagne. New York og Aalborg hittede ved salget i Danmark.

”Vi er særdeles tilfredse. Salget er klart over vore forventninger, og på selve torsdagen, hvor vores kampagne startede, blev der sat rekord med salg online. Man kan roligt sige, at kunderne tog flot imod os efter nogle urolige dage,” siger global salgsdirektør i SAS, Elisabeth Milton Hemmingsen, til standby.dk

“Man kan ikke direkte sammenligne tidligere kampagner i år, som har været af længere varighed. Endelig er det heller ikke et tidspunkt på året, hvor vi normalt ville gå ud med en ny kampagne. I år syntes vi imidlertid, at tiden var inde.

I Danmark har det især i dansk indenrigstrafik været run på Aalborg, mens Europasalget er mere spredt over de mange destinationer.

Efterspørgslen på billetter til de internationale ruter har været ekstra stor, og igen topper New York. Vi er glade for at få en ekstra afgang ind fra København til april. Men også den ny rute til San Fransisco kommer fint fra start til april. Der er allerede nu meget fine bookingtal, ” slutter hun.