- STANDBY.dk - https://standby.dk -

SAS er topscorer på webside

Fra vor egen verden: Der blev gjort rent bord i top tre blandt de mest læste nyheder og kommentarer på standby. dk i den forløbne uge, hvor en løbende strøm af besynderlige oplysninger om Ving Tours ikke kunne fastholde top interesse. Der var ikke så meget at rafle om, da standby. dk`s seertal (sidevisninger) i ...

Fra vor egen verden: Der blev gjort rent bord i top tre blandt de mest læste nyheder og kommentarer på standby. dk i den forløbne uge, hvor en løbende strøm af besynderlige oplysninger om Ving Tours ikke kunne fastholde top interesse.

Der var ikke så meget at rafle om, da standby. dk`s seertal (sidevisninger) i går kom frem for uge otte, der sluttede i fredags. Endnu en gang blev det bevist, hvor stor interessen er for SAS, hvad enten det er positive eller negative nyheder, eller en kommentar om udviklingen i det skandinaviske selskab.

I forrige uge var det polemikken om Ving Tours, som stjal opmærksomheden, men nu er det åbenbart begyndte at blive lidt ensformigt med den løbende udvikling, som i sig selv kan være spændende nok.

Imidlertid satte fire  SAS-nyheder sig på top fire. Først på en sjette- og syvendepladsplads kom Ving Tours(eller hvad de nu hedder) ind på tavlen.

Top 10 så således ud: 1. SAS lukker helt i Bangkok. 2. Blue 1 skal flyve for SAS. 3. Den bedst bevarede hemmelighed (SAS-Singapore Airlines). 4. Australien bliver et hit for SAS. 5. Solgte cruise til 400.000 kr. i Herning. 6. Ving Tours mystik. 7. Nu går Spies i retten mod Ving Tours. 8. Flykaptajn tog plads ved klaveret. 9. Københavns største hotelkæde dropper. 10. Over 60.000 besøgte messen i Herning.