- STANDBY.dk - https://standby.dk -

Spies vokser

TURISME: Klassiske rejsemål toppede som de mest populære hos danskerne i 2016. I år ser Spies, Danmarks største charterrejsebureau, størst vækst på Middelhavsø.

TURISME: Klassiske rejsemål toppede som de mest populære hos danskerne i 2016. I år ser Spies, Danmarks største charterrejsebureau, størst vækst på Middelhavsø.

Både Gran Canaria og Mallorca har været en del af Spies program siden 1950’erne, men er mere populære end nogensinde. Kroatien blev sidste år årets højdespringer med firedobling af rejsende sammenlignet med året inden. Bulgarien så stigning i rejsende på 35 pct.

Carlos Cebrian, produktchef i Spies, siger til standby.dk: ”Cypern har slået alle rekorder og til trods for, at vi har lagt 6.000 pladser mere op i 2017, begynder det at blive svært at finde rejser til Cypern  i højsæsonen – ikke mindst til vores nye familiehotel Ocean Beach Club.”

Den kommende sommer melder Spies om størst efterspørgsel til Spanien, Cypern og Grækenland. I Spanien er det Mallorca og rejsemålene på det spanske fastland, bl.a. nyheden Almería, som sælger bedst, men også salget af rejser til Gran Canaria er steget gevaldigt.

”Tyrkiet fastholdt sidste år sin placering på Top 10, i år ryger landet længere ned ad listen,” forudser produktchef Carlos Cebrian overfor standby.dk

Top 10 over danskernes favoritrejsemål i 2016 var ifølge Spies: Gran Canaria, Mallorca, Kreta, Den tyrkiske sydkyst, Tenerife, Rhodos, Thailand, Cypern, Bulgarien og Fuerteventura.

Spies var igen sidste år Danmarks største charterrejsebureau med 261.617 gæster – heraf 30.574 med rutefly.