Stor succes for Comfort Hotel Vesterbro med XXL på Airbnb

SPONSORERET ARTIKEL: Comfort Hotel Vesterbro åbnede i foråret et spritnyt XXL-værelse og er nu det  tredje Comfort Hotel, der har mulighed for at byde større grupper velkommen i kun et hotelværelse. Værelset har plads til op til 8 personer som også promoveres via AirBnb. 

(Sponsoreret artikel fra Comfort Hotel Vesterbro)

XXL-værelset på ca. 35 kvm har kabel-tv og gratis Wifi, køleskab samt to badeværelser begge med toilet og  badekar. Det hyggelige og lyse værelse har lydisolerede vinduer, aircondition og udsigt over gården udenfor  hotellet. Gæsterne kan bestille værelset til samme pris direkte via AirBnb som på hotellets hjemmeside. 

  – Vi ønskede at åbne et XXL-værelse og gå ‘live’ med det på AirBnb for at gøre det lettere for større  grupper og familier at bo hos os, og for at sikre, at vi når frem til dette segment. Der er et par andre  hoteller i København, der gør dette allerede, og vi ser, at der er en efterspørgsel efter det. Selvom AirBnb er en konkurrent, mener vi, at vi skal gøre deres styrke til vores fordel og møde vores gæster, hvor de er. En hver kan sælge et værelse på AirBnb, og dermed kan gæsten nemt sammenligne at bo i en persons hjem med at bo på et hotel med alle sine faciliteter – til samme pris, siger Thomas Skov, Hoteldirektør på Comfort Hotel Vesterbro. 

De første gæster har allerede besøgt XXL-værelset og resten af sommeren er allerede godt booket nu, så hotellet  er positivt omkring at åbne flere XXL-værelser i fremtiden.

Comfort Hotel Vesterbro ligger i det hippe kvarter i København. I løbet af de sidste par år er dette område blevet omdannet til en tempofyldt gastronomi- og kulturakse i hovedstaden. Området er nu fyldt med restauranter, barer, cool shoppingmuligheder, med Carlsberg og Kødbyen lige baghaven. Og kun 400m fra hotellet ligger Tivoli og Københavns hovedbanegård, hvor du kan nå hele København, Kastrup Lufthavn eller resten af ​​Europa med offentlig transport. 

Se mere her

For mere information:
Thomas Skov, Direktør, Comfort Hotel Vesterbro
Vesterbrogade 23-29
2620 København V 
(+45) 30 91 11 01 

Udarbejdet af  Travelmedia Nordics salgsafdeling i samarbejde med den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold.

Udløber: 08.07.2019