- STANDBY.dk - https://standby.dk -

Stort rejsebureau skifter direktør

TURISME: Dansk rejsebureau med speciale i rejser for aldersgruppen over 50 år får 1. februar ny adm. direktør. Bureauet, der er med i voksende rejsebureaukæde, har set stor vækst det seneste år.

Nilles Rejsers afgående direktør, Lars Bock, med sin afløser, Miriam Bisgaard Christiansen.

TURISME: Dansk rejsebureau med speciale i rejser for aldersgruppen over 50 år får 1. februar ny adm. direktør. Bureauet, der er med i voksende rejsebureaukæde, har set stor vækst det seneste år.

47-årige Miriam Bisgaard Christiansen, hidtidig produktansvarlig i Nilles Rejser, bliver fra februar næste år adm. direktør for nordjyske Nilles Rejser med hovedkontor i Dybvad mellem Aalborg og Frederikshavn.

Hun afløser Lars Bock, der i 31 år har stået i spidsen for Nilles Rejser, som også omfatter Nilles Busrejser.

”Lars Bock har rundet de 60 år og ønsker mere tid i bl.a. sit sommerhus. Derfor har han ønsket at træde tilbage – og han og hans bror, Niels Jørgen, sælger nu de sidste 20 pct. af Nilles Rejser til os,” siger Rikki Sølling, direktør for Aller Leisure under Aller Media til standby.dk

Aller Leisure ejer foreløbig ud over Nilles Rejser også Nyhavn Rejser og Kulturrejser Europa.

”Der har det seneste år været god vækst i Nilles Rejser, der har øget omsætningen 40 pct.,” siger Rikki Sølling.

Aller Leisure har ikke i øjeblikket nye rejsebureauer på indflyvning. ”Men vi holder altid øjne og øre åbne, vi får ofte henvendelser om køb, men nye rejsebureauer hos os skal opfylde en række specifikke krav,” siger Rikki Sølling.

De tre rejsebureauer i Aller Leisure omsætter i år samlet for 650 mio. kr. og får tocifret millionoverskud. Nyhavn Rejser er størst, men samlet har Nilles og Kulturrejser større omsætning.

Lars Bock kom ind i forældrenes bus- og rejseselskab Nilles Busrejser i 1985. Sammen med sin bror Niels Jørgen, overtog han i 1990 hovedansvaret for rejsebureauet. De solgte sidste år 80 pct. af aktierne til Aller Media.

”Lars Bock har med sin bror, Niels Jørgen, i tre årtier været på en fantastisk rejse med Nilles Rejser og har udviklet selskabet til en af de største rejseudbydere i Danmark i 50+ segmentet. Jeg takker Lars for hans store indsats og gode samarbejde det sidste halvandet år, hvor omsætning og indtjening har oversteget alle forventninger,” siger Rikki Sølling.

Lars Bock fortsætter med at være medejer af familiens busselskab, Nilles Busser.

”Med overdragelsen af de sidste 20 pct. af aktierne til Aller Media og Miriam Bisgaard Christensen som ny direktør er generationsskiftet gennemført, jeg er overbevist om, at de sammen vil videreføre den helt særlige ånd i Nilles Rejser,” siger Lars Bock.

Miriam Bisgaard Christiansen har 25 års erfaring fra rejsebranchen og har været produktansvarlig for Nilles Rejser siden maj 2014. Før Miriam Bisgaard Christiansen kom til Nilles, var hun i en årrække bureauchef i andre rejsebureauer.

”Jeg vil sammen med vores dygtige medarbejdere sikre udviklingen af Nilles Rejser, og jeg garanterer, at der ikke ændres ved Nilles kerneværdier; kvalitet, service og tryghed,” siger Miriam Bisgaard Christiansen.

Fra 1985 til i dag har Nilles Rejser udviklet sig fra 14 til 150 rejsemål og har hvert år præsteret positive resultater. Med knap 26.000 gæster og omsætning på 135 mio. kr. blev 2015/2016 rekordår for Nilles Rejser.

Miriam Bisgaard Christiansen startede i rejsebranchen i 1990, hvor hun frem til år 2000 var rejseleder og destinationschef for daværende Larsen Rejser/Alletiders Rejser. Hun var herefter bl.a. personalechef i Apollo Rejser, fra 2005-2011 var hun bureauchef hos Best Travel og frem til 2014 bureauchef hos Samson Travel, hvor hun i 2014 blev produktansvarlig hos Nilles Rejser.

Ny bureauchef hos Nyhavn Rejser

Nyhavn Rejser, der også ejes af Aller Leisure, har i øvrigt skiftet daglig leder. Rejsebureauets tidligere marketingschef, Rie Ulrich, er nu bureauchef. Hun har afløst Lars Mathiasen, der stoppede i sommer efter en alvorlig hjernerystelse.

Lars Mathiasens familie købte i 1992 Nyhavn Rejser sammen med familien Fuglsang. Henrik Fuglsang var indtil sidste år adm. direktør for rejsebureauet.