- STANDBY.dk - https://standby.dk -

Stort tema om rejsebranchens teknologi

VOR EGEN VERDEN: Det nye Stand By sætter fokus på nyheder indenfor ”Travel Technology” – ikke noget sexet emne, men super vigtigt for rejsebranchen.

Travel Technology lyder umiddelbart kedeligt, men det er vitalt – derfor har Stand By valgt fremover at øge fokus på dette område; starten sker i den udgave af bladet, der udkommer i disse dage. Her har Stand By talt med brancheeksperter og prøver at formidle noget at det meget, der sker i denne vigtige del af rejsebranchen.

Vi har blandt meget andet et skema, som forklarer, hvilke aktører der er indenfor de tre hovedområder, ”front office,” ”mid office” og ”back office” ligesom vi har prøvet at finde nyheder fra denne del af branchen.

Her er nyt om IATA’s test af ny måde at sælge flybilletter på New Distribution Capability – NDC bliver fremover en særdeles stor udfordring for rejsebureauerne.

Vi stiller skarpt på den øgede brug af ”skyen,” hvor programmerne ikke ligger på f.eks. rejsebureauets server, men som der blot kobles op til via internettet.

Der er artikel om de nye krav til de vigtige reservationssystemer, GDS’erne, som Amadeus, Galileo og Sabre. Vi kigger også på, hvordan rejsebureauerne kan sikre deres hotelprovision – og hotellernes kamp mod bookingmaskinerne.

Læs mere i det 15 sider store tema.