- STANDBY.dk - https://standby.dk -

Succes med premium economy

Over 1,5 millioner langdistancekunder på premium economy hos Air France på tre år sætter pris på plads, fred og komfort.

Tre år efter lanceringen, har Air France kunnet konstatere yderst tilfredsstillende resultater for sit premium economy produkt.

Premium economy, der er oprettet for at vinde kunderne tilbage, er populær og viser sig at være et yderst attraktivt produkt, som kompletterer Air Frances tilbud og leverer lødninger, der er målrettet kundernes skiftende ønsker. Alene i 2012 har den ekstra omsætning på klassen i stort omfang oversteget de oprindelige investeringer.

Premium economy for tiden en tilgængelig mulighed på 98 af selskabets fly, som betjener 77 destinationer på langdistance rutenettet.

“Premium economy har hurtigt flyttet kunder fra både business og economy. Siden starten har vi holdt løbende kontakt med kundesegmentet for at tilpasse produktet til kundernes ønsker. I dag er premium economy et nøgleprodukt hos Air Frances indsats for at genvinde markedsandele”, siger  Bruno Matheu, CCO i Air France.