800px-Wideroe_Dash_8-300

takeoff.dk

x

Læs Også

Til Mallorca direkte fra Midtjylland

Bravo Tours er klar med en nyhed fra Midtjyllands Lufthavn i Karup, nemlig Mallorca. Det gør det let for midt- og vestjyder at nå et af sommerens mest eftertragtede rejsemål.

Folkemødet sænker priserne

Efter kritik af for høje priser under Folkemødet på Bornholm reducerer arrangøren, Foreningen Folkemødet, i snit priserne 10 procent på teltleje, el og lyd.

Folkemødet giver ekstra omsætning for millioner

De fire årlige dage med Folkemødet på Bornholm betyder næsten 80 millioner kroner ekstra i kassen – eller fem procent af Bornholms årlige turismeomsætning, viser ny undersøgelse.

Begyndelsen til enden for erhvervsrejsebureauerne

DEBAT: Er opkøbet af HRG begyndelsen til enden for de traditionelle Travel Management Companies? spørger direktør Ole Mortensen.

Tyrkiet skærper indrejsekrav

Udenrigsministeriet har netop opdateret sin rejsevejledning for Tyrkiet. Det skyldes tilfælde i den senere tid, hvor danskere er blevet nægtet indrejse i Tyrkiet uden formel begrundelse, hedder det.

64 nordiske restauranter med Michelin-stjerner

Efter præsentationen i går af Michelin Nordic Guide 2018 har Sverige nu sin første restaurant med 3 stjerner. 52 af de 64 nordiske Michelin-restauranter er i Danmark eller Sverige.