Travelport’s Branded Fares Data File

(SPONSORERET ARTIKEL): Travelport er den første GDS, der leverer en filløsning til flyselskabernes rich content and branded fares

(SPONSORERET ARTIKEL fra Travelport)

 

 

 

Langley Travel become the second customer to launch Travelport’s Branded Fares Data File

Travelport’s Branded Fares Data File
Travelport er den første GDS, der leverer en filløsning til flyselskabernes rich content and branded fares, og lytter til kundernes krav til løsninger, som de kan bruge fra deres egne cache databaser.

Online bureauer får adgang til Travelports Secure File Sharing Site, hvor de nemt kan downloade det nyeste flyselskabs branded-indhold, som opdateres dagligt, og matche med resultaterne fra ”low fares search”.

  • Benyt direkte fra egen cache
  • 294 flyselskaber
  • Daglig opdatering
  • SFTP-adgang til webstedet
  • Match til simpel brand ID
  • Agnostisk løsning
  • Brand navne
  • Attribute inclusions
  • Produktbillede

“Rejsebureauer skal i dag kunne overgå kundernes forventninger og levere bedre service og bedre valg end deres konkurrenter. Dette er en stor udfordring når, at luftfartsselskaberne løbende lancerer nye “bundled” eller “branded” priser og ancillaries. I Travelport er vi meget stolte over at levere teknologi til rejsebureauer som hurtigt og effektivt sammensætter den rigtige rejseplan for forbrugerne “, siger Peter Cramon, Direktør for Travelport i Norden.

Travelport’s Branded Fares Data File giver Langley Travel mulighed for at sikre opdateret indhold og branding for 294 internationale flyselskaber via CSV filformat. Benyttet direkte fra deres cache hjælper informationen med at sikre, at svartider i søgningen ikke bliver påvirket af det ekstra indhold. Langley Travels kunder kan derfor nemt og hurtigt sammenligne og få overblik over de forskellige pristyper baseret på brand og indhold.

“Travelports Branded Data File giver os mulighed for at berige vores hjemmeside med et større indhold til vores kunder, som øger kundernes tilfredshed. Vi havde fuld støtte fra starten af implementeringen af Travelports team af produkteksperter og var i stand til at udvikle og levere til markedet på relativt kort tid, “siger Ulf Ulf Sturegren, CIO for Langley Travel.

Læs mere om Travelport´s branded fares https://www.travelport.com/travelport-branded-fares-ancillaries

Udarbejdet af  Travelmedia Nordics salgsafdeling i samarbejde med den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold.

 

Udløber: 17.06.2019