- STANDBY.dk - https://standby.dk -

Tripadvisor sætter navn på Danmarks bedste hoteller

HOTELLER: Baseret på gæsternes brugeranmeldelser med parametre som beliggenhed, værelser, service og værdi for pengene, kårer Tripadvisor Danmarks 25 bedste hoteller. Et af dem, d’Angleterre, kom også til top i anden undersøgelse.

Bandholm Hotel.

HOTELLER: Baseret på gæsternes brugeranmeldelser med parametre som beliggenhed, værelser, service og værdi for pengene, kårer Tripadvisor Danmarks 25 bedste hoteller. Et af dem, d’Angleterre, kom også til top i anden undersøgelse.

En af verdens største rejsehjemmesider, TripAdvisor, har netop offentliggjort sin årlige Travellers’ Choice liste over Danmarks 25 bedste hoteller. I år toppes den af lollandske Bandholm Hotel.

De 25 bedste danske hoteller var ifølge Tripadvisors brugere sidste år: Bandholm Hotel, Hotel d’Angleterre, Villa Provence i Aarhus, Ruths Hotel, Skagen og Hotel Koldingfjord.

Herefter følger Absalon Hotel i København, Hotel Hesselet i Nyborg, Scandic Bygholm Park i Horsens, Hotel Europa i Aabenraa og Scandic Regina i Herning.

Comwell Kongebrogaarden i Middelfart, Dragsholm Slot i Nordsjælland, Benniksgaard Hotel i Sønderborg, Crowne Plaza i København og Copenhagen Marriott Hotel.

Hindsgavl Slot ved Middelfart, Radisson Blu Papirfabrikken i Silkeborg, Montra Hotel Sabro Kro ved Aarhus, Kurhotel Skodsborg og Hotel Royal i Aarhus.

Hotel Kong Arthur i København, Best Western Hotel Svendborg, Best Western Plus Hotel Eyde i Herning, Best Western Hotel Knudsens Gaard i Odense og Adina Apartments Hotel København.

Fra vinderen, Bandholm Hotel, siger direktør Joseph Kristiansen: “Vi er meget beærede over, at vores gæster har givet os så flotte ratings. Glade gæster er alfa og omega i vores branche. Vi arbejder hver dag på alle facetter af driften og gennemkigger alt, for at give det bedste ophold.”

I alle kategorier ligger Bandholm Hotel på 4,5 eller 5 point ud af 5 mulige. Ud af 429 anmeldelser har 74 pct. af gæsterne givet vurderingen ’fremragende’, oplyser hotellet.

Tre hoteller på anden topliste

Det fine amerikanske rejsemagasin Condé Nast Traveller har i øvrigt netop offentliggjort sin ’Gold List’ for 2017 over de 25 bedste hoteller i Europa – og 5-stjernede Hotel d’Angleterre i København er atter på listen, som eneste danske hotel.

De tre andre skandinaviske hoteller på Gold-listen er The Thief i Oslo samt Ett Hem og Grand Hotel i Stockholm.

I en kommentar til placeringen – hotellet var også på listen i 2013 – siger d’Angleterres general manager Lucas Johansson: ”At blive udvalgt til Condé Nast Travelers ’Gold List’ er en af de største anerkendelser på verdensplan i vores branche, når man ser bort fra de positive tilbagemeldinger, vi får på daglig basis fra vores gæster.

Jeg håber, at mine kolleger på d’Angleterre vil tage denne anerkendelse personligt. For det er takket være deres daglige indsats for at gøre hvert eneste ophold på d’Angleterre til noget ganske særligt, at vi igen bliver anerkendt som værende i hotellernes verdenselite.”