- STANDBY.dk - https://standby.dk -

Tys mit barn på hotel og i fly

”Netop hjemvendt fra en ferie med tilhørende flyvetur, ser jeg at et flyselskab vil indføre børnefri zoner, og jeg må indrømme, at jeg kan godt kan blive lidt misundelig”.

 

Sådan skriver blogger og journalist Bente Dalsbæk i Berlingske. ”Desværre gælder zonen ikke for voksne, der selv rejser med børn. Det ville være et frisk initiativ. Slip for dine egne uvorne unger under flyveturen.

Udover til tider at ville slippe for egne børn, kan jeg godt forstå dem, der vil slippe for andres, selv om jeg igen må ærgre mig over, at særforanstaltninger hele tiden bliver vejen frem på bekostning af almindelig vejledning af børnene i god opførsel i flykabiner.

 

Selvfølgelig skal børn have mulighed for at udfolde sig, hvilket ofte er grunden til, at nogle vælger familievenlige hoteller, mens andre tager ordene stille og afsidesliggende som kvalitetsmærker for deres dyrebare ferie. Men hvem har sagt, ”at udfolde sig” absolut skal være lig med total mangel på hensyn?”

 

Sjældent har flyselskaber og hoteller fået en så fremstrakt hånd. Læs hele Bente Dalsbæks ”Indspark” i Berlingske Debat.

Skrevet af Redaktionen